BAKA ANĐELE ŠPARAVALO U TEŠKOM STANJU! Poručila da UNUKU NE ŽELI NA SAHRANI: Ove POTRESNE reči će vas SLOMITI
Anđela Šparavalo, Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

SVI U NEVERICI

BAKA ANĐELE ŠPARAVALO U TEŠKOM STANJU! Poručila da UNUKU NE ŽELI NA SAHRANI: Ove POTRESNE reči će vas SLOMITI

Zorica Šparavalo, otvoreno je progovorila o istopolnoj vezi njene unuke, učesnice rijalitija "Elita".

Objavljeno:

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović, učesnice rijalitija "Elita", neposredno po ulasku, otpočele su ljubavnu vezu. Od samog početka ovaj par je na meti osuda. Najviše napada pretrpele su upravo od porodice Šparavalo, koja ne želi ni da čuje za ćerkinu istopolnu vezu.

Pokušali su da je odvrate od te ideje u više navrata, slali joj otvorena pisma i jasno stavili do znanja da posle rijalitija neće imati gde da se vrati ukoliko ostane s Bojanom, međutim sve je bilo uzalud.

Zorica Šparavalo, Anđelina baka, oglasila se prvi put za i najpre progovorila o svom narušenom zdravstvenom stanju, za koje krivi unuku.

Oglasila se baba Anđele Šparavalo
Oglasila se baba Anđele Šparavalofoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Imala sam infarkt, ugrađen mi je stent... Imala sam već jedan i sada drugi, otkad je Anđela ušla u "Elitu". Treći ne bih preživela. Imala sam drugi infarkt zbog stresa, zbog svega što ona tamo radi, evo, i sad sam se uzbudila dok pričamo! Meni je mnogo žao mog deteta, ne mogu da se smirim - ispričala je baka.

Zorica navodi da zbog unuke i njene partnerke neretko poseže za lekovima za smirenje.

- Anđela me je toliko razočarala... Šta mi je sada uradila, ovo je strašno! Na vezu sa Bojanom ne gledam nikako, to je najgore što može da postoji na svetu! Porodica Šparavalo i moja porodica Jeftić su bile cenjene porodice u Uroševcu, to možete svakog da pitate. Ovo, što nam je ona uradila, ovo je strašno! Ne možemo da prihvatimo da je sa Bojanom, sa ženom. Ona dođe kod mene, kaže:"Bako, vidi sa kim se zabavljam", pa mi pokaže slike dečka. A ovo sad... Strašno, ja nemam reči. Ne znam šta je sa tim detetom, ovo nije ona, verujte mi, kunem vam se u dvojicu sinova! Imam 73 godine, ja ovo ne mogu da prihvatim ni da preživim! Kad vidim da se njih dve ljube, odmah popijem dva bromazepama, zbog nje pijem lekove. Ili sklonim, promenim kanal, a volim da gledam, da vidim gde je, šta radi - navela je gospođa Šparavalo.

Baba Anđele Šparavalo poručila da joj unuka na saharanu ne dolazi
Baba Anđele Šparavalo poručila da joj unuka na saharanu ne dolazifoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Takođe, Šparavalo je demantovala i Anđeline navode da je u lošem odnosu sa njenom majkom.

- Verujte mi, sa mojom snajkom sam kao sa svojom ćerkom, ona mi je rekla da se sa mnom bolje slaže od svoje mame! Sto puta mi je to rekla. Uvek sam joj se našla, da pričuvam decu, da spremim ručak, pozovem ih, budemo kod mene u dvorištu, uživamo. Živeli su kod mene u kući, na spratu, četiri godine, ali nije bilo uslova ovde, gore nema vode, kupatilo, kuhinja... Ne mogu mladi da budu ovde, pa su otišli privatno da stanuju. Ja vam pričam istinu! Ne znam šta je Anđeli, pa tako laže. Pitajte komšiluk, bolji odnos svekrve i snaje ne postoji ovde u gradu - priča baka Zorica, koja unuku ne želi da vidi na sopstvenoj sahrani - govori Zorica.

- Šta nam je to napavila Anđela, strašno! Ja ne znam gde će ona posle, stvarno ne znam. Kod mene neće sigurno! Možete slobodno da joj poručite da mi ne dolazi na sahranu, nikako, nikako! Nikako! Toliko sam se razočarala! Samo nek se odvoji od Bojane i sve će biti u redu, da ja dočekam praunuče... Ovo nije dobro - ispričala je baka.

Šparavalo je demantovala i Anđeline navode da je u lošem odnosu sa njenom majkom
Šparavalo je demantovala i Anđeline navode da je u lošem odnosu sa njenom majkomfoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Duša me boli kada čujem kako laže, a zašto to radi, ja ne znam. Četiri godine su ovde bili, pa prešli u stan. Anđela nije živela sa mnom, već je dolazila, svraćala... Kada je Sandra počela da radi, oni su dolazili, čuvali smo je, vodili u predškolsko, mama i tata na poslu, ko će da je vodi ako neće baba? Ali, nije živela sa mnom, već sa mamom i tatom. Laže da je živela kod mene, ma kakvi! To laže ona. Roditelji su je zapostavljali?! Pa, svake godine su je vodili na more, uvek tu bili za nju, uz nju. Ona priča da je išla u školu zbog mlađeg brata Đoleta?! Ma, sram je bilo kako laže, neka se stidi svojih godina - dodala je.

Anđelina baka, najviše je kivna na Bojanu, te tvrdi da joj upravo ona puni glavu.

Anđelina baka, najviše je kivna na Bojanu, te tvrdi da joj upravo ona puni glavu
Anđelina baka, najviše je kivna na Bojanu, te tvrdi da joj upravo ona puni glavufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Bojana joj puni glavu, mnogo joj puni glavu. Slušala sam ih u pušionici, Bojana je pričala kako ne voli mamine sinove, tatine princeze, kako one treba da rade... Ova je sve to upijala, pa priča ovo, da su je roditelji zanemarivali, da ne bi bilo da je mamina i tatina princeza. O Bojani imam najlošije mišljenje, monstrum je za mene - rekla je.

Zorica takođe ističe da je njena jedina uzdanica Lepi Mića.

- Podržavam Lepog Miću, samo on može da je izvuče iz Bojaninih kandži! Svaka čast i Slađi i Lakiću, Lakić je onog dana tako lepo pričao, kao moj sin što bi rekao! Dođe Acko ovde kod mene, isplače mi se... Ne znam šta da mu kažem - kroz suze završava baka Šparavalo.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Pink/D.T. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.