13 FOTOGRAFIJA KOJE SRPSKA JAVNOST NIKADA NIJE VIDELA: Nekada bio KONOBAR, a danas OMILJENI VODITELJ sa PINKA, ŠOK
Stare fotografije Milana Miloševića, Foto: Privatna arhiva

ESPRESO ekskluzivno donosi

13 FOTOGRAFIJA KOJE SRPSKA JAVNOST NIKADA NIJE VIDELA: Nekada bio KONOBAR, a danas OMILJENI VODITELJ sa PINKA, ŠOK

Espreso portal došao je u posed 13 ekskluzivnih fotografija našeg poznatog voditelja iz mladosti koje će vas opčiniti

Objavljeno:
Milica Stanimirović

Verujemo da svi znate da je nekada, poznati voditelj Pinka Milan Milošević radio kao konobar, kao i da je posle tog posla sreću pronašao u novinarstvu gde je pisao za jedan tabloid.

On je jedno vreme konobarisao u Budvi, ali i na Santoriniju, gde je služio holivudske zvezde, a kako je i sam govorio u tom periodu je živeo baš turbulentno.

Konobar je bio od 1994. do 2011. godine, a kako je i sam priznao, nema gde nije radio. Jednom prilikom je uslužio čak i Lejdi Gagu.

- Služio sam ceo svetski džet-set, Anđelinu Džoli, Bred Pita... Lejdi Gagu. Svi su mi davali ozbiljne pare. Ozbiljne pare sam zarađivao. Od njih niko nije dao najveći bakšiš, ne mogu da lažem, jer oni ništa nisu plaćali. Ali, menadžer od Lejdi Gage koji je rezervisao sto je dao 200 evra šankeru koji je primio rezervaciju u trenutku kada ja nisam bio tu - ispričao je Milan za Toxic Tv pre par godina.

Poznati voditelj Pinka Milan Milošević
Poznati voditelj Pinka Milan Miloševićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

2013. godine je počeo da radi kao novinar, 2018. godine ulazi u Zadrugu 1, a posle toga njegov život postaje još uzbudljiviji. Postaje jedan od omiljenih voditelja u Srbiji.

Espreso portal je došao u posed ekskluzivnih fotografija iz prošlosti Milana Miloševića, a koje su nastale u periodu od 2009. do 2013. godine.

Tu su fotografije iz perioda kada je živeo na Santoriniju, fotografije iz Budve gde je radio često, a tu su i prve fotografije iz perioda kada je tek postao novinar tabloida.

Milan iz perioda kada je živeo na Santoriniju
Milan iz perioda kada je živeo na Santorinijufoto: Privatna arhiva

Možemo primetiti da se Milan dosta promenio vremenom.

On danas dosta brine o svom izgledu, te na njegovom licu nema nikakvih grešaka, kosa mu je blajhana, a uvek je obučen po poslednjoj modi i mnogi kopiraju njegov stil.

Dok je radio kao konobar
Dok je radio kao konobarfoto: Privatna arhiva

Nekada je Milan živeo dosta skromnije, ali je uvek imao istančan stil. Budući da je imao jako težak život, za svaku pohvalu je to što je uvek želeo da radi i tako priušti sebi, ali i svojoj mami najbolje što je mogao u tom trenutku.

- Kada sam završio osnovnu školu, dobio sam sve preporuke da se upišem na glumačku Akademiju u Beogradu. Glumio sam u pozorištu „Dobrica Milutinović" u Sremskoj Mitrovici i svi su me glumci gurali ka tome, ali sam bio jako siromašan. I onda je usledio šok. Otac me upisao u metalostrugare - prisećao se Milošević u emisiji Magazin In jednom prilikom.

Možemo primetiti da na starim fotografijama milan ima dosta upšteniji stil, pomalo i sportski, dok je danas ljubitelj kežual elegancije. Ipak, za neke prilike, može da bude i ekstravagantan.

2012. godine u Budvi
2012. godine u Budvifoto: Privatna arhiva

Budući da je gluma bila njegova pasija, jasno je zašto se ovoliko menjao s godinama. Tražio je svoj identitet, pokušavao da bude i sin i otac, a svoju kreativnu stranu nikako nije želeo da zapostavi.

Kako je omiljeni voditelj široke narodne mase stalno u programu uživo, mnogi ne mogu da se načude kako izgleda toliko sveže. To je zato što Milan nište ne prepušta slučaju, već brine o svom izgledu. Korekcije mu nisu strane, ali nikada nije preterao. Sačuvao je svoju lepotu i jedinstveni lik koji narod u Srbiji prosto obožava.

Pogledajte sve fotografije iz mladosti:

1 / 13 Foto: Privatna arhiva

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:42

MILAN MILOŠEVIĆ POTVRDIO DA JE ČETNIK, A EVO I ZAŠTO Još uvek pamti odgovor koji je u detinjstvu dobio od svog dede

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.