ZAŠTO SMO OVO TEK SAD PRIMETILI? Sinoć su svi brujali o Konstrakti, a ova scena KRIJE frapirajuću SIMBOLIKU
Konstrakta, Foto: RTS printscreen

zanimljivo

ZAŠTO SMO OVO TEK SAD PRIMETILI? Sinoć su svi brujali o Konstrakti, a ova scena KRIJE frapirajuću SIMBOLIKU

Mnogi su primetili simboliku koja se krije iza njenog nastupa

Objavljeno:

Konstrakta je sinoć u drugoj polufinalnoj večeri "Pesme za Evroviziju" otpevala svoju pesmu "Novo, bolje" i još jednom oduševila publiku.

Ana Đurić iznenadila je sve kada se 2022. godine pojavila na takmičenju prvi put sa svojom numerom "In corpore sano". Ona je tada prala ruke na sceni i pevala o zdravlju. Bila je obučena u belo i sa sobom je nosila peškire.

Sada je sa pesmom "Novo, bolje" iznenadila sve jer dok je pevala stihove u kom poziva na nobi i bolji život, ali njen nastup nije ništa drugačiji od onog koji je imala pre dve godine.

Mnogi su primetili simboliku koja se krije iza njenog nastupa - toliko se borimo da promenimo sve, a u suštini ne menja se ništa. Umesto da peremo ruke, jednostavno mesimo testo u naćvi.

Ipak jedan detalj sa nastupa promakao je svima, a vrlo je bitan za razumevanje njene pesme. Ona je u poslednjem delu pesme, dok izgova "Evo saće" i obraća se doktorima, Konstrakta simulira porođaj.

1 / 3 Foto: RTS printscreen

Ovo simbolizuje apsurd i nadljudske napore mnogih koji se danas i previše trude da budu kreativni, inovativni i što drugačiji, a što se vrlo često ne završava slavno.

Zanimljivo je i da je njen autfit vrlo sličan kao i pre dve godine, pa i ovaj put nosi snežno belu kombinaciju.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Kurir/A.G/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.