ĆERKA BALKANSKE ZVEZDE OSTAVILA SVE BEZ DAHA: Izbacila JAKE ATRIBUTE, sve OBLINE pokazala na IZVOLTE, prava BOMBA
Una Čolić, Foto: Printscreen/ Instagram/ unacolic

PREZGODNA JE

ĆERKA BALKANSKE ZVEZDE OSTAVILA SVE BEZ DAHA: Izbacila JAKE ATRIBUTE, sve OBLINE pokazala na IZVOLTE, prava BOMBA

Ćerka Zdravka Čolića voli da ističe sve svoje atribute.

Objavljeno:

Ćerka legendarnog pevača Zdravka Čolića, Una Čolić privlači pažnju javnosti svojim modnim izborima. Sa svakim javnim pojavljivanjem, Una potvrđuje ukus za stil i modu. Međutim, nisu retki oni koji smatraju da iako ima svega 22 godine, ponekad pretera sa garderobom koja je previše smela čak i za njene mlade godine.

Njene kombinacije plene pažnju kako zbog smelosti u izboru, tako i zbog uspešnog spoja elegancije i modernog stila. Ne možemo zanemariti činjenicu da Una ima podršku svoje porodice, uključujući i oca Zdravka, koji je svojom muzikom i stajlingom decenijama inspirisao mnoge generacije.

Ma koliko Zdravko izbegavao svetla paparaca i reflektora tokom cele karijere, Una obožava da se uslika kad god ima priliku. Njenih 45.000 pratilaca tako često ima priliku da vidi po kojim svetskim destinacijama se kreće i kako izgleda ćerka najpopularnijeg pevača na prostorima bivše Jugoslavije.

1 / 7 Foto: prentscreen/instagram/unacolic

Njeni fanovi je redovno obasipaju morem pohvala. Una je prirodno raskošne građe, a svoje bujno poprsje ističe kad god može. Ovoga puta ona je objavila selfi iz automobila. Nosila je crni pamučni korset preko kog je imala srebrni sako koji je bio u kompletu sa pantalonama. Dugu bakarni kosu vezala je u rep, a imala je i svedeniju šminku koja je samo dodatno istakla njenu prirodnu lepotu. Od nakita je ponela diskretnu ogrlicu i minđuše, a u prvom planu bilo je njen veoma dubok dekolte.

Fotografija je odmah pobrala simpatije na Instagramu. Tako je usledila salva pohvala za izgled atraktivne Une. Primetno je da je većina njenih fanova prilično sramežljiva, pa najveći broj komentara dobija u vidu smajlija, cveća, srca i zvezdica.

- Predivna si, Una.

- Slađa si od meda!

- Sve si lepša i lepša.

- Iste oči kao Zdravko Čolić!

- Lepotica - samo su neki od komentara ispod fotografije koju je lepa Una podelila na Instagramu.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/RepublikaSrećna Prenela: I.R. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.