ŠTA SE OVO DEŠAVA? Nakon SKANDALA sa pesmom "PROVERENO", Ana Nikolić ponovo PRISVOJILA TUĐI RAD i stavila NA ALBUM?
Foto: Milan Maricic/ATAImages, PETAR ALEKSIĆ

DA LI JE MOGUĆE?

ŠTA SE OVO DEŠAVA? Nakon SKANDALA sa pesmom "PROVERENO", Ana Nikolić ponovo PRISVOJILA TUĐI RAD i stavila NA ALBUM?

Zvanično je mlada pevačica sebi obezbedila numeru za koju već snima i spot, a sada se desio skandal

Objavljeno: 13:01h

Ana Nikolić je trenutno u epicentru skandala, kako privatno tako i poslovno. Sa jedne strane pevačica vodi rat sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom, a sa druge sa koleginicom Višnjom Petrović.

Devojka od čoklode se opet dešava identična situacija kao i pre dve godine kada je bila afera oko pesme "Provereno" koju je otpevala Milica Pavlović.

Tada je, podsetimo, ona ili neko iz njenog tima pustio demo-snimak u javnost ovog hita koji je objavila Seksi senjorita.

Afera Provereno je tresla zemlju
Afera Provereno je tresla zemljufoto: Kurir Televizija Printscreen

Nastao je skandal jer su se dve pevačice mesecima prepucavale oko toga ko je vlasnik izvođačkih prava za pomenuti numeru, a nejasnoće je rešio Dragan Brajović Braja.

Kompozitor je rekao da pesma pripada Milici i da mu nije jasno zašto se Ana tako ponaša. Trenutno se dešava ista situacija, samo što je akter bivša učesnica rijalitija "Zadruga" i pevačica Višnja Petrović.

1 / 6 Foto: printscreen

U dopisu koji je poslao PR mlade pevačice piše da Petrovićeva ovih dana snima spotove za dve numere, od kojih je jedna “Rezistentna”, a baš nju je Ana najavila kao jednu od pesama na svom novom albumu.

Autor ove numere je Danijel Pavlović, koji je demo verziju poslao Nikolićevoj, a ona mu nikad nije odgovorila da li pesmu kupuje ili ne. Zvanično je Višnja sebi obezbedila numeru za koju već snima i spot.

Bonus video:

00:21

Ana Nikolić se baš zaljubila

(Espreso / Kurir / ALeksandar Panić / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.