BRESKVICA REŠILA DA POBEDI NA PZE24! PEVAČICA IZJAVILA DA ĆE BITI U ŽALOSTI AKO NE ODE U MALME: "Tugovaću 40 dana"
Anđela Ignjatović Breskvica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

objasnila

BRESKVICA REŠILA DA POBEDI NA PZE24! PEVAČICA IZJAVILA DA ĆE BITI U ŽALOSTI AKO NE ODE U MALME: "Tugovaću 40 dana"

Važi za najvećeg favorita

Objavljeno: 21:24h

Anđela Ignjatović Breskvica važi za najvećeg favorita na ovonedeljnoj "Pesmi za Evroviziju", gde se takmičiti sa pesmom "Gnezdo orlovo".

Njena numera već ima milionske preglede na Jutjubu, pa je za sobom uveliko ostavila konkurenciju, a ima ogromnu želju da ode u Švedsku na "Evroviziju".

Juče se plasirala u finale domaćeg izbora, koje se održava u subotu, 2. marta, a ne krije da bi joj jako teško palo da u finalnoj noći ne pobedi.

Anđela Ignjatović Breskvica hoće u Malme!
Anđela Ignjatović Breskvica hoće u Malme!foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ono što ja pričam privatno svojoj porodici i kada me pitaju i tako nešto, ja sam iz fazona: "Ljudi, ja ako ne pobedim, ja ću da budem, ono, da tugujem narednih 40 dana". Ja sam u svojoj glavi već otišla jer volim da manifestujem - istakla je nedavno Breskvica.

- Naravno da bih bila tužna da ne odem. Ali ja generalno sve što sam do sada uradila u životu, 'ajde da kažemo što se posle tiče, ja sam sve manifestovala. Znači, ja sam kao mala zamišljala da ću ja da pevam, sve sam zamišljala kako se sada dešava, bukvalno. I onda sam negde iz fazona, ja ću sada danonoćno da zamišljam ovo, pa će da se desi... (smeh) Toliko sam opterećena time da nešto zamišljam i kako će da izgleda, i ono, momenat kada, ono, objave ko je pobednik "Evrovizije", znači dotle sam došla... - dodala je ona.

1 / 5 Foto: RTS Printscreen

Ističe da su je javno podržali Danica Crnogorčević, Sanja Vučić i Sloba Radanović, što je raduje.

- Bila sam srećna zbog Danice... Ja sam to podelila svuda i svima sam poslala. Kao, Danica je pričala o meni. Ono što ljudi možda ni ne znaju, ali ja konstantno slušam njenu muziku. Na primer, u kolima, kao vide me u kamari, auto sa spoilerom, ja vozim i slušam Danicu Crnogorčević. Ja stvarno nju mnogo volim i baš mi je drago što me je podržala. Sanja Vučić je neko ko je od prvog trenutka kad sam ja saopštila da ću da se prijavim bila tu uz mene i pomogla mi milion puta, ispričala mi kako sve funkcioniše. Ona je ta koja me je baš podržala. Takođe, Slobodan Radanović i njegova žena Jelena, stvarno ih pozdravljam puno. Oni su mi se javili, podržali me, dopada im se pesma. Nije, nažalost, puno kolega, malo mi je krivo zbog toga, ali eto njih dvoje, troje, četvoro koji jesu, jako sam im zahvalna - zaključila je tad za "Telegraf".

Bonus video:

02:44

BRESKVICA JE UVEK IMALA PRAVE VREDNOSTI Pevačice izabrale pobednika Pesme za Evroviziju: Preslatka i prelepa ONA TREBA DA POBEDI

(Espreso/Blic/Vladimir Miljanić/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.