OVA KOLEGINICA JE NEBOJŠI DUGALIĆU RODILA PETORO DECE: Batalila GLUMU kada ga je UPOZNALA, lepa je kao LUTKA
Nebojša Dugalić, Foto: Damir Dervišagić

niste znali

OVA KOLEGINICA JE NEBOJŠI DUGALIĆU RODILA PETORO DECE: Batalila GLUMU kada ga je UPOZNALA, lepa je kao LUTKA

Supruga Nebojše Dugalića je ova glumica

Objavljeno:

Supruga Nebojše Dugalića umesto karijere odabrala je porodicu, postala je žena iz senke, koja suprugu daje vetar u leđa, a sedmočlanu porodicu drži na okupu.

Gotovo tri decenije traje ljubav Dragane i Nebojše Dugalića.

Kada su se upoznali, i Dragana se bavila glumom, a kada se udala za Nebojšu i podarila mu petoro dece, odlučila je da se povuče i posveti majčinstvu, a supruga je podržala da posao radi najbolje što može.

1 / 5 Foto: A. H./ATAImages

Par je pred matičara stao 2000. godine, potom su se radosni datumi samo nizali, kada su na svet došli Bogdan, Jana, Vidan, Kalina i Ilina Dugalić.

Iako je na malim ekranima ne viđamo već neko vreme, supruga Nebojše Dugalića glumcu je najbolji kritičar kada je posao u pitanju:

- Moja supruga je koleginica, ali ujedno i kritičar. Uvek mi kaže šta, kako i gde može bolje da se uradi. Dopada joj se uglavnom što sam radio u poslednje vreme. Bitno je da budemo raznovrsni u svojim ulogama kako ne bismo dosadili sami sebi - rekao je svojevremeno za medije.

Bonus video:

02:21

NIKADA SE NEĆU ŽENITI! Mirza Selimović za Kurir TV otkrio zašto izbegava da stane na ludi kamen: OVA STVAR MU NAJVIŠE SMETA

(Espreso/Story/Teodora Vukovic/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.