ISTINA O ODNOSU ZORICE BRUNCLIK I ZETA MILOŠA JE TU: „Rekla sam da ću plakati umesto njega“, OVO NISTE ZNALI
Zorica Brunclik o zetu Milošu, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

MALO KO ZNA

ISTINA O ODNOSU ZORICE BRUNCLIK I ZETA MILOŠA JE TU: „Rekla sam da ću plakati umesto njega“, OVO NISTE ZNALI

Vujanović je napokon objavio dugoočekivani singl na koji je ponosna cela porodica, a sada se oglasila i Zorica

Objavljeno:

U jednom prestoničkom lokalu, Miloš Vujanović okupio je pripadnike estrade na promociji svoje nove pesme „Put do pakla“.

Među najvećom podrškom našli su se njegovi najbliži kao i tašta Zorica Brunclik koja je ovom prilikom otkrila kako se Miloš slaže sa njenom ćerkom Zlatom.

– Najvažnije je da se oni vole, da se oni slažu i to je urodilo plodom. I ova pesma, prošla je ushićenost jer oni nisu razmišljli da se bave bilo čime dok su zaljubljeni i onda se rodila Milica i sve je to leglo i onda sam rekla: „Zete, redom ti pa ja da počeno da se bavimo onim kako su nas upoznali“– rekla je Zorica.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon duže muzičke pauze, Vujanović je napokon objavio dugoočekivani singl na koji je ponosna cela porodica.

Miloš je zaslužio ovo, možda i mnogo ranije, ali svi znamo. Bila je tu i korona i tragedija, mi smo se povukli svi i zato u ovoj godini kada on pravi promociju i izlazi sa ovom pesmom koja je tu da podseti na sebe i ja pravim ove godine pedeset godina diskografije tako da moraćemo da se družimo češće – kaže Brunclikova.

S obzirom da je Kemiš producirao pomenutu numeru, zanimalo nas je kako je izgledala ta porodična saradnja.

06:50

Zorica Brunclik izjava sa žerkom Zlatom o zetu Milošu, porodici, projektima...

Miloš nije plakao, ali ja sam svaki svoj cd otplakala u nekoj pesmi jer Miroljub tačno zna koliko neko može . Rekla sam Milošu da nauči ili da svari i prihvati kada mu kaže da može nešto što misli da ne može ili da izađe da plače, i vrati se kao da ništa nije bilo. Kada je rekao da neće da plače, ja sam rekla da ću plakati umesto njega - iskren je Zorica koja priznaje da su oni odvojili posao od privatnog života.

– Mi u kuću ne donosimo profesiju. I on i ja samo preko kapije Zorica i Kemiš, a u kući mama, tata, baba, deda – iskrena je pevačica koja je podelila zanimljivu anegdotu iz njihovog doma:

Zlata je pitala Milicu šta je dobila baba onda kada sam odlikovana, a ona je rekla: „Medalju Vučić“, a kada su je pitali zbog čega ona je odgovorila: „Zato što je najbolja baba“– ispričala je Zorica.

Bonus video:

06:50

Zorica Brunclik izjava sa žerkom Zlatom o zetu Milošu, porodici, projektima...

(Espreso/Grand/S. Čumić/ A. Dačić/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.