OVA DAMA JE PRVA SUPRUGA ŽARKA LAUŠEVIĆA: Decenijama se svi pitaju kako ona IZGLEDA, evo gde danas ŽIVI
Žarko Laušević, Foto: Damir Dervišagić

mnoge interesuje

OVA DAMA JE PRVA SUPRUGA ŽARKA LAUŠEVIĆA: Decenijama se svi pitaju kako ona IZGLEDA, evo gde danas ŽIVI

Prva glumčeva supruga nikada nije želela da se pojavljuje u medijima

Objavljeno: 11:19h

Maja Ćulafić, rođena Minić, bila je prva supruga Žarka Lauševića, a u braku su dobili dvoje dece, ćerku Asju i sina Dušana.

U trenucima najvećeg glumčevog uspeha, jedna žena obeležila je njegov život, a kada je glumac 1993. godine osuđen zbog ubistva u Crnoj Gori, ona mu je bila velika podrška.

Iako je tih godina njen muž bio u jeku popularnosti, ona je birala da svoj život vodi daleko od medija. Odgajala je njihovu decu, ćerku Asju i sina Dušana i odabrala da bude žena iz senke.

Žarko Laušević je u braku sa prvom suprugom dobio dvoje dece
Žarko Laušević je u braku sa prvom suprugom dobio dvoje decefoto: prentscreen/youtube/Romul 099

Samo jednom za medije se oglasila Maja i to u avgustu 1993. godine, kada se desila tragedija, koja je u potpunosti izmenila Žarkov život.

- Nemojte, molim vas. Ništa ne možemo da govorimo. Čekamo da dođe advokat - rekla je Maja za Večernje Novosti dva dana posle tragedije.

Inače, Maja sada živi u Čikagu gde se i preudala.

Prva supruga Žarka Laušević
Prva supruga Žarka Lauševićfoto: prentscreen/Facebook/Maja Ćulafić

Po izlasku iz zatvora, Žarko se oženio Anitom i dobio ćerku Janu. Kako je Žarko retko kada davao izjave za medije, i krio svoj privatni život od očiju javnosti, o njegovoj ljubavi sa suprugom Anitom smo mogli da pročitamo u njegovim autobiografijama.

Žarko Laušević
Žarko Lauševićfoto: Dragana Udovičić

- Ona ume da se veseli mom uspehu duže od trajanja aplauza koji bih dobio. I pati sa mnom mnogo duže od trajanja zvuka koji je moj pad izazvao - napisao je glumac o supruzi u svojoj knjizi.

- Bila je ponovo Anita. Da, nama se desila ljubav. Sreli smo se na snimanju filma “Boj na Kosovu”. Ona je maskerka. Shvativši da ja ipak želim da sačuvam svoj brak, ona se tada udala i rodila ćerku. Andreu. Bez “ј”. Dolazi otmena, visoka, lepa. “Razvodim sе”, reče mi danas - kratko je glumac opisao njihovu ljubav.

Bonus video:

00:40

Žarko Laušević svira gitaru

(Espreso/Telegraf/J.S/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.