O OVOJ BOLNOJ TEMI NIKADA NIJE PRIČALA: Naša pevačica otkrila ZBOG ČEGA se NIJE ostvarila u ulozi MAJKE, baš BOLNO
Ekstra Nena, Foto: Milan Maricic/ATAImages

otvorila dušu

O OVOJ BOLNOJ TEMI NIKADA NIJE PRIČALA: Naša pevačica otkrila ZBOG ČEGA se NIJE ostvarila u ulozi MAJKE, baš BOLNO

Pevačica je iskreno govorila o najintimnijim temama.

Objavljeno:

Pevačica Snežana Berić, poznata pod nadimkom Ekstra Nena, tokom decenijske karijere dobila je brojna priznanja, učestvovala je na festivalima i stekla veliku popularnost širom regiona. Osim glasom, privukla je pažnju i vanremenskom lepotom, vitkim stasom i prelepom kosom.

Retko kada je govorila o privatnom životu, te se malo toga i znalo o njenim emotivnim partnerima. Snežana je nedavno progovorila o intimnoj, bolnoj temi. Reč je o majčinstvu u kom se, kako kaže, nesrećnim slučajem nije ostvarila.

- Ja sam mlada možda imala prilike, ali bilo je nekih nesrećnih slučajeva koji su doveli do toga da se ne ostvarim. Ali, vidim da kako sam se posvetila ovoj deci sa kojom radim, da sam ja njima i majka i otac i tetka, a i uostalom puni su kontejneri beba, važno je ko te gaji. Da ja imam neku finansijsku situaciju, ja bih usvojila nekoliko, ali ovako kad brinem o svom budžetu ne mogu tako rizično da radim te stvari, inače važno je ko gaji dete. Sreća je kada možeš i da rodiš i da gajiš i to sa voljenom osobom. Zato vi koji sve to imate morate da budete srećni i kada nešto ima i nema znajte da je sreća na vašoj strani - rekla je nedavno pevačica, prenosi Telegraf.

Ekstra Nena o majčistvu
Ekstra Nena o majčistvufoto: Dragan Kadić

Snežana je oduvek kroz život išla srcem, te je tako uplovila i u bračne vode 2009. kada se udala za dr Miroljuba Jevtića. Zanimljivo je da su brak sklopili posle manje od 10 dana poznanstva.

- Danas smo se upoznali, za sedam dana ponovo videli, a osmog dana rešili smo da se venčamo. I venčali smo se. Ne mogu sad da kažem da mi se dopala njegova kosa ili visina... Ne! Jednostavno sam osetila da je to neko s kim vredi provesti život. Prijatelj mi kaže: "Vi ste k'o latino serija." To je istina. Sad ne brinem ni o čemu. Imam čuvara. Na meni je samo da učestvujem u životu i da budem bolja nego što jesam. Moj muž je na prvom mestu! Ravnopravno razgovaramo o svemu. On jeste doktor nauka iz oblasti saobraćaja i menadžmenta i redovni profesor na Univerzitetu, ali njegova struka meni nije apstraktna. I ja sam, takođe, u akademskoj oblasti - izjavila je tada Ekstra Nena za „Ilustrovanu politiku“.

Ekstra Nena o potomstvu
Ekstra Nena o potomstvufoto: RTS Printscreen

Ipak, posle manje od godinu dana su se razveli. Snežana za sebe kaže da nije žena koja će da trpi u braku zarad bilo čega. Kada je videla da ona i njen partner ne idu u istom smeru posle nekog vremena, na tu ljubav je stavila tačku i nije se više udavala.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/SrećnaRepublika Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.