SLAVEN DOŠLO OTKRIO DA LI IMA TREMU PRED PESMU ZA EVROVIZIJU: Iskazao je svoja OČEKIVANJA, a evo da li ima FAVORITA
Slaven Došlo, Foto: Dragan Kadić

mnoge interesuje

SLAVEN DOŠLO OTKRIO DA LI IMA TREMU PRED PESMU ZA EVROVIZIJU: Iskazao je svoja OČEKIVANJA, a evo da li ima FAVORITA

U oba polufinala predstaviće se po 14 kompozicija, a najboljih osam iz svakog polufinala boriće se 2. marta u velikom finalu za pobedu

Objavljeno:

Srbija će svog predstavnika odabrati na festivalu “Pesma za Evroviziju 2024” koji će se održati 27. i 29. februara i 2. marta.

U oba polufinala predstaviće se po 14 kompozicija, a najboljih osam iz svakog polufinala boriće se 2. marta u velikom finalu za pobedu. Najbolja pesma po glasovima publike i stručnog žirija predstavljaće Srbiju na Pesmi Evrovizije u Malmeu.

Uz Slaven Došla, na glavnoj sceni “Pesme za Evroviziju“, biće novinarka i voditeljka RTS-a Dragana Kosjerina, dok će u grin rumu tradicionalno sa izvođačima razgovarati novinari i voditelji RTS-a Kristina Radenković i Stefan Popović.

- Pozvali su me sa RTS-a i posle razgovora i usklađivanja termina shvatili smo da je izvodljivo. Postoji neka pozitivna trema, ali u suštini jedino očekivanje koje imam je da nam svima bude prijatno i zabavno tako da se radujem celom procesu - rekao je Došlo.

Na pitanje da li ima favorita među takmičarima, te koju muziku sluša, Došlo je odgovorio:

- Nemam favorita, ali čini mi se da ima zanimljivih pesama ove godine. Slušam najrazličitije žanrove muzike u zavisnosti od raspoloženja i prilike.

U Malmeu, gradu domaćinu ovogodišnje „Pesme Evrovizije“, održan je žreb za raspoređivanje učesnika po polufinalima na ovogodišnjem festivalu koja će se održati 7. i 9. maja. Predstavnik Srbije nastupiće u prvoj polovini prvog polufinala koje će biti održano 7. maja.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Lola Stojanović/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.