"MARINI TUCAKOVIĆ SE NIJE SVIDELO KAKO PEVAM!" PEVAČICA BEZ BLAMA PRIZNALA KAKO JE TEKLA SARADNJA: Sa 15 godina...
Dunja Ilić, Foto: ZORANA JEVTIĆ

iskrena

"MARINI TUCAKOVIĆ SE NIJE SVIDELO KAKO PEVAM!" PEVAČICA BEZ BLAMA PRIZNALA KAKO JE TEKLA SARADNJA: Sa 15 godina...

Dunja Ilić otvoreno o saradnji sa Marinom Tucaković

Objavljeno: 08:53h

Ekskluzivno, prvi put nakon deset godina medijske ilegale Dunja Ilić, sada Ajla Begović, u emisiji "Nije sve tako crno", autora i voditelja Jovane Matić Đokić, govori o svim detaljima u svom životu.

Tokom decenije pauze preživela je mnogo toga, od borbe sa alkoholom, smrti najvoljenijih, burnog ljubavnog života. Promenila je veru, ime, ali i mnoge gradove i države, a onda je odlučila da se vrati.

Sve o turbulentnom životu Dunja otkriva za Kurir i staje na put svim nagađanjima.

1 / 4 Foto: ZORANA JEVTIĆ

Pored privatnog života, Dunja je iskreno govorila i o karijeri, te se prisetila samih početaka i osvrnula na saradnju sa legendarnom Marinom Tucaković.

- Sa 15 godina sam snimila dve pesme i obe je radila Marina Tucaković. Nešto kasnije sam počela sve da radim sama. Ona je bila legenda, sad kad se setim. Kad sam bila kod nje, pročitala sam joj neke svoje tekstove i mogla sam da primetim da joj se to poprilično dopalo. Ali kad sam počela da joj pevam, mislim da joj se to ni malo nije dopalo ali nije htela iz neke pristojnosti da mi kaže - nasmejala se Ajla i nastavila:

Dunja o saradnji sa Marinom Tucaković
Dunja o saradnji sa Marinom Tucakovićfoto: Luka Šarac

- Videla je da imam neku tu harizmu i talenat za pisanje, bez obzira što ne mogu silne oktave da dosegnem. Kada se sve skupilo i sa fizičkim izgledom koji ću polako vratiti, bio je to jedan paketić koji je mogao dobro da se proda - izjavila je Ajla.

Bonus video:

00:32

Dunja Ilić ekskluzivno u Nije sve tako crno

(Espreso/Kurir/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.