DEJANA PETROVIĆA OBOŽAVA CELA SRBIJA, A OVA LEPOTICA JE NJEGOVA SUPRUGA: Sad je jasno zašto je KRIJE, prava mačka
Dejan Petrović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

brak

DEJANA PETROVIĆA OBOŽAVA CELA SRBIJA, A OVA LEPOTICA JE NJEGOVA SUPRUGA: Sad je jasno zašto je KRIJE, prava mačka

Petrović je dugi niz godina u skladnom braku

Objavljeno:

Dejan Petrović već dugo je oženjen Brankom Petrović Rogović, koja mu je velika podrška u karijeri.

Trubač i njegova supruga iz braka su dobili ćerku Jovanu, a sve troje su se nedavno pojavili na svadbenom veselju Slobe i Jelene Radanović.

Branka je jednom prilikom govorila koliko joj fali vreme sa Dejanom, budući da kada su neki važni datumi, on mora da radi.

- Nedostaje nam Dejan u svakodnevnom životu. Mogu da nosim kuću kao žena, supruga, ali on je ipak stub porodice - rekla je Branka ranije za Blic.

Petrović je jednom prilikom govorio i o supruzi i ćerki, koje rado obilaze butike, za razliku od njega, koji tada sedi u kafani sa društvom.

- Kad je reč o šopingu, dogovorim se sa porodicom da, kad odemo u tržni centar, ja sednem u kafanu i tu ih sačekam. Nemam živaca, najveća mi je muka kad treba da isprobavam stvari, da ulazim u kabine da se presvlačim i skidam go, ne volim da trošim vreme na to. Radije ću u kafani posvetiti vreme svojim prijateljima nego tome. Jednostavan sam, kad mi treba bela košulja, odem da je kupim, i to rešavam u roku od pet minuta. Supruga i ćerka više vole da obilaze butike - rekao je Dejan za za 24sedam i nadovezao se pričom o ćerki Jovani, koja ima 16 godina.

- Što se tiče muzike, klavir je svirala nekoliko godina u muzičkoj školi, ali odustala je od toga. Nisam od onih roditelja koji pritiskaju decu, ako sam ja muzičar, ona ne mora da bude. Modeling je bio interesantan kad je bila nešto mlađa, ali sada je upisala grafički dizajn. Ta sfera umetnosti je baš zanima. Pre nekoliko dana smo razmatrali kako će i šta dalje. Jovana sada ima 16 godina, vreme je da pričamo. To nisu rasprave nego normalni razgovori, mi ćemo je kao roditelji podržati u svemu, a ona je svesna da boljih prijatelja od roditelja u životu neće imati - zaključio je Petrović.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/24sedam/Vladan Mišić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.