ŠEFICA PODZEMLJA SPAVALA KAO BESKUĆNIK: Nekada HARALA u Srbiji, a onda ju je zadesila TEŠKA SUDBINA, ŠOK ISPOVEST
Ispovest Dunje Ilić o porocima, Foto: Print Screen Youtube

MALO KO ZNA

ŠEFICA PODZEMLJA SPAVALA KAO BESKUĆNIK: Nekada HARALA u Srbiji, a onda ju je zadesila TEŠKA SUDBINA, ŠOK ISPOVEST

Alkohol je počela da konzumira sa 13 godina, a samo dve godine kasnije je upala u kandže opasnog poroka

Objavljeno: 08:12h

Prvi put nakon deset godina medijske ilegale Dunja Ilić gostovala je u emisiji "Nije sve tako crno", u kojoj je pvi put otvoreno govorila o svim životnim detaljima.

Tokom decenije pauze preživela je mnogo toga, od borbe sa alkoholom, smrti najvoljenijih, burnog ljubavnog života. Promenila je veru, ime, ali i mnoge gradove i države, a onda je odlučila da se vrati. Sve o turbulentnom životu pevačice otkriva i staje na put svim nagađanjima.

Alkohol je počela da konzumira sa 13 godina, a samo dve godine kasnije je upala u kandže opasnog poroka. Tom prilikom je otkrila koji trenutak je bio presudan da potraži pomoć i spasi se.

1 / 9 Foto: Instagram printscreen/ajla_begovic10991

"Prelomni moment je bio kada sam završila u Napolju na ulici. Kada sam prodala apsolutno sve stvari, kada su me pokrali, uzeli mi pasoš, ja sam bila nešto duže nego što sam smela u Italiji. I plašila sam se da odem u policijsku stanicu da me ne bi deportovali, toliko mi je bilo bitno da ostanem tamo, da se ne vratim ovde. Samim tim sam završila na ulici, uzeli su mi pasoš, uzeli su mi sve, samo su je zgrabili, ali taj neki kofer je mali ostao pored mene. Imala sam neki laptop u tom koferu koji je koštao možda 800 evra. Prodala za 20 eura nekome da bih imala za viski taj dan. Spavala sam na nekom dušeku, na ulici, dva dana i onda sam otišla u policiju."

"Čak me nisu ni kaznili, samo su pozvali roditelje da dođu po mene, da me odvedu u Srbiju, pošto nisam imala dokumenta. Tu sam shvatila da sam postala beskućnik, da sam doživela dno, jer da nisam bila pijana, ne bi niko ni mogao da mi otme torbu, pružila bih neki otpor, potpuno sam bila nemoćna", rekla je.

Bonus video:

00:32

Dunja Ilić ekskluzivno u Nije sve tako crno

(Espreso / Kurir/ Jovana Matić Đokić/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.