KOMŠIJE VIŠE NE ŽELE DA ĆUTE, ISPLIVALA ISTINA O NOVOJ VODITELJKI ZVEZDA GRANDA: Živi u VILETINI, a ovo se KRILO
Foto: prentscreen/instagram/anasevicofficial

fotografije su tu

KOMŠIJE VIŠE NE ŽELE DA ĆUTE, ISPLIVALA ISTINA O NOVOJ VODITELJKI ZVEZDA GRANDA: Živi u VILETINI, a ovo se KRILO

Nisu štedeli novu voditeljku Zvezde Granda

Objavljeno: 07:33h

Ana Sević, koja je nedavno postala ponovo voditeljka Zvezda Granda zamenjujući trudnu Sanju Kužet, pre izvesnog vremena promenila je adresu stanovanja.

Pevačica i voditeljka pre nekoliko nedelja sa porodicom se preselila iz luksuznog stana u beogradskom naselju Šumice na prestižniju lokaciju na Bežanijskoj kosi.

Kurir ekipa posetila je Sevićkinu novu adresu gde smo porazgovarali sa njenim novim komšijama, koji su nisu štedeli novu voditeljku Zvezde Granda.

1 / 8 Foto: printscreen/youtube/PaparacoLov

- Ana je u totalnom haosu poslednjih dana. Još je u procesu selidbe, nije sve dovela u red. Tu se smenjuju majstori, aranžeri, pošto sve želi da dovede do savršenstva. Posebno se angažovala oko dvorišta. Cilj joj je da njihova vila bude poput holivudskih. Posebno joj je bitno da sačuva privatnost svoje porodice i sebe, pa je insistirala na visokim kapijama i visokom stepenu zaštite. Zato je i kuća ograđena visokim kapijama, a na ulazi je i kućica za obezbeđenje koje će 24 časa biti zaduženo za bezbednost - priča komšija.

Sve se poklopilo sa novim voditeljskim angažmanom tako da ona za kratko vreme može da dođe od Bežanijske kose do Košutnjaka, gde se snimaju emisije "Zvezde Granda". U bližini živi i Saša Popović, Lepa Brena, Aleksandra Prijović, Dragan Kojić Keba i mnoge druge estradne zvezde, tako da ima zanimljiv komšiluk.

Ana je u totalnom haosu poslednjih dana
Ana je u totalnom haosu poslednjih danafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Dvorište joj je toliko veliko da će njena deca imati mnogo prostora za igru, a u blizini ima odličnih mesta za šetnju i uživanje.

- Nisam je još sreo. Sigurno je zauzeta oko kuće i novog posla. Čuli smo da je žena iz naroda, a ovde se na Bežaniji svi poznajemo pa ćemo pre ili kasnije da se upoznamo - rekao je komšija.

Bonus video:

05:36

Ana Sević izjava

(Espreso / Kurir stars/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.