ON ŽIVEO NA 5. A ONA NA 4. SPRATU, OD KOMŠIJA DO LJUBAVNIKA: Naša glumica MUŽA upoznala u LIFTU, baš je FRAJER
Jana Milić Ilić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

zanimljivo

ON ŽIVEO NA 5. A ONA NA 4. SPRATU, OD KOMŠIJA DO LJUBAVNIKA: Naša glumica MUŽA upoznala u LIFTU, baš je FRAJER

Ranije je bila u braku sa muzičarem

Objavljeno:

Glumica Jana Milić Ilić bila je deo serije "Istine i laži", a mediji su pisali o njenoj pritvatnosti, i o tome na koji način je upoznala sadašnjeg muža.

Njena romansa sa izvesnim Mišom Ilićem koji je po zanimanju producent, počela je - u liftu.

- Miša i ja smo bili komšije, živeli smo u istoj zgradi, on na petom, a ja na četvrtom spratu. Godinu dana bilo je potrebno da se prvi put sretnemo, a početak naše romanse odigrao se u liftu - ispričala je Jana, i objasnila kako su im se putevi ukrstili.

'Godinu dana nam je trebalo da se sretnemo'
"Godinu dana nam je trebalo da se sretnemo"foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Vraćala sam se s puta i u liftu sam srela simpatičnog mladića koji me je nasmejao. Posle prvog susreta počeli smo skoro svakodnevno da se viđamo, a prilikom sledeće vožnje liftom razmenili smo brojeve telefona. Odlučili smo da se naši roditelji upoznaju tek na venčanju, a i moj tata je Mišu upoznao na dan svadbe, kao i ja njegove roditelje. Konstantno smo se dogovarali da se svi međusobno upoznamo, a pošto nisam bila tu, ideju nikako nismo mogli da sprovedemo u delo - izjavila je glumica.

- Kada se već približilo venčanje, rešili smo da se veliko upoznavanje dogodi tog 12. avgusta i ispostavilo se da je ideja bila odlična - zaključila je glumica ranije za Story.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miša i Jana su iz bračne zajednice dobili sina Đorđa.

- Dete je blagoslov. Duboko verujem da svako kad rodi, mora postati bolji čovek, najbolja verzija sebe da bi od tog malog bića napravio još boljeg čoveka. Ništa me u majčinstvu nije iznenadilo jer ništa o tome nisam ni znala. Samo sam samu sebe iznenadila jer nisam znala koliko sam jaka. Ne hvalim se, ne radi se o tome, samo sam spoznala ljubav do kraja. Moj sin je meni sve na svetu, kao i svakoj mami. Ali gledam da zna za granice, šta je "da", a šta "ne", šta sme a šta ne, mene su tako vaspitali, nisu me razmazili i hvala im na tome. Sve ide iz kuće - izjavila je Milićeva.

Jana je ranije bila verena za muzičara Rastkoa Aksentijevića, osnivača grupe "Biber". Njihovo poznanstvo datira od snimanja filma "Srpski ožiljci". Milićeva je u tom projektu imala zapaženu ulogu, dok je Rastko bio zadužen za muziku.

Srpska glumica je muža upoznala u liftu
Srpska glumica je muža upoznala u liftufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Bonus video:

02:38

ADVOKATICA SEVERINE OTKRILA EMOCIJE PEVAČICE: Da sam na njenom mestu, skočila bih sa BEOGRAĐANKE! Turlakov: Divim se njenoj snazi

(Espreso/24sedam/Vladan Mišić/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.