OVO JE STARIJA ĆERKA POKOJNOG JOSIFA TATIĆA, KAŽU DA JE PRESLIKANA OTAC: Mlađu je dobio neposredno pred SMRT
Josif Tatić, Foto: Printscreen/RTS

PORODICA

OVO JE STARIJA ĆERKA POKOJNOG JOSIFA TATIĆA, KAŽU DA JE PRESLIKANA OTAC: Mlađu je dobio neposredno pred SMRT

Jelisaveta se udala za poznatog muzičara, a svi kažu da je ista tata

Objavljeno:

Glumačka legenda Josif Tatić umro je 2013. godine, a za sobom je, osim mnogobrojnih pozorišnih, serijskih i filmskih uloga, ostavio i dve ćerke.

Stariju naslednicu Jelisavetu Tatić Čuturilo dobio je u prvom braku sa Biljanom Dragović, poznatom kostimografkinjom, a mlađu ćerku Hristinu, koja nosi ime njegove majke, dobio je u drugom braku sa suprugom Bebom kada je imao 57 godina.

Dolazak ćerke u njegovoj šestoj deceniji života promenio je Josifof život iz korena.

1 / 3 Foto: RTS printscreen

Jelisaveta je po zanimanju kostimografkinja, a talenat je nasledila od svoje pokojne mame Biljane koja se takođe bavila ovim poslom. Osim rada u pozorištu, radila je i na projektima "Sva ta ravnica", "Jagodići", "Ulica lipa".

Kao dete provodila je dosta vremena u JDP- u čekajući mamu i tatu da završe sa poslom i kaže da je to bilo presudno da počne da se bavi ovim.

- Sada, kada imam sina, vidim koliko ono čime se roditelji bave direktno i nepopravljivo oblikuje interesovanja deteta. To je tako prirodno… Doktorska deca upisuju medicinu, deca pravnika postaju advokati… Uvek bilo i biće! - rekla je ranije za "Avantartmagazin" Jelisaveta Tatić Čuturilo.

Jelisaveta se udala za poznatog muzičara, a svi kažu da je ista tata
Jelisaveta se udala za poznatog muzičara, a svi kažu da je ista tatafoto: Printscreen Facebook/Jelisaveta Tatic Cuturilo

Porodičnu sreću našla je kraj Nikole Čuturila, koji je u vreme kada je zamenio Bajagu u „Ribljoj čorbi“ važio za jednog od najlepših muzičara u zemlji. Jelisaveta i Nikola nekoliko godina živeli su u Londonu, a 2007. su se vratili u Beograd. Imaju sina Dimitrija.

Jelisaveta često na svom Fejsbuk profilu objavljuje privatne fotografije, a mnogi kažu da je ista otac.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Olgica Kosovac/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.