ONA SVE ODUŠEVLJAVA LEPOTOM, A MALO KO ZNA DA JOJ JE OTAC BIO ZVEZDA U JUGI: Evo šta je bilo nakon njegove SMRTI
Glumica, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

porodica

ONA SVE ODUŠEVLJAVA LEPOTOM, A MALO KO ZNA DA JOJ JE OTAC BIO ZVEZDA U JUGI: Evo šta je bilo nakon njegove SMRTI

Slavna glumica Milica Zarić potiče iz prave glumačke porodice, a njen otac je bio dobro poznato lice Jugoslavije.

Objavljeno:

Jedna od najpopularnijih srpskih glumica svakako je Milica Zarić.

Pre decenije nas je osvojila ulogom Ljubice u seriji “Ljubav i mržnja”, a poslednjih godina gledali smo je u seriji "Tajna vinove loze", kao Jelenu, suprugu vinara Vuka Tomovića, kao i u seriji "Besa", gde tumači ulogu supruge Petrita Kocija.

Njen brat Ivan Zarić takođe je slavan, a dobro poznata javnosti je i njegova supruga, voditeljka Ivana Zarić. Međutim, mnogi i danas ne znaju da je Ivanov i Miličin otac bio čuveni glumac Dragan Zarić.

O svom ocu uvek je govorila sa mnogo topline
O svom ocu uvek je govorila sa mnogo toplinefoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Ko je bio Dragan Zarić?

Dragan Zarić, poznat i kao Zare, bio je čuveni glumac bivše Jugoslavije.

Pamtimo ga kao harmonikaša Lepog Caneta iz "Muzikanata", Milorada u seriji "Ljubav na seoski način", pa iz "Nevena", "Nedeljnog popodneva", "Dva drugara", "Građana sela Luga"...

Kasnije su usledili kultni filmovi, poput “Lepa sela lepo gore”, “Ljubav na seoski način”, “Otvorena vrata”, “Nož”, “Rane”, “Ni na nebu, ni na zemlji”, i drugi.

On je preminuo 2000. godine u 57. godini života, a ćerka Milica je o njemu svojevremeno ispričala da je bio “otac za primer”.

— Moj otac je, pre svega, bio tata za orden, topao, mudar, pun ljubavi, vodio nas je kroz život dajući nam dovoljno slobode, a sa osećajem, koji nam je duboko usađen, da je porodica uvek i zauvek sigurna luka. Što se posla tiče, on je valjda jedini glumac koji svoju decu nije zaposlio kao dugogodišnji prvak Narodnog pozorišta. Ivan i ja smo pronašli svako svoj put, bez bilo kakve očeve protekcije. Malo je čudno da nas posle tatine smrti niko od mnoštva kolega, reditelja i kolega nije zvao ni za jedan posao, ali to nek je njima na čast — rekla je ona jednom prilikom.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Glossy/M.R/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.