NAVRŠENO JE 40 DANA OD SMRTI ANDRIJANE LAZIĆ: Oglasio se njen otac, NJEGOVE REČI SLAMAJU SRCE
Andrijana Lazić, Foto: Instagram screenshot / andrijanaalazic

TUGA

NAVRŠENO JE 40 DANA OD SMRTI ANDRIJANE LAZIĆ: Oglasio se njen otac, NJEGOVE REČI SLAMAJU SRCE

Ne može da se pomiri sa velikim gubitkom

Objavljeno:

Mlada pevačica Andrijana Lazić preminula je pre 40 dana nakon pada sa zgrade u Dubaiju. Njena tragična smrt šokirala je ceo region, a juče je održan 40-dnevni pomen na groblju u blizini Bijeljine, nakon čega se oglasio Andrijanin otac Nebojša.

- Jedina moja...Dan za danom i evo četrdeset dana prodje. Četrdeset dana od kad sam te zadnji put zagrlio i osetio da je ovo moje srce suviše malo da bi u njega stala sva ljubav koju sam osećao dok si bila u mom zagrljaju. Anči moja, moja prva srećo, prva prava ljubavi koju sam osetio tog novembra kada si došla na svet. Kada sam te video shvatio sam da do tad nisam znao šta znači osetiti ljubav. Ljubav, sreća i ponos bila si ti. Sa tobom je sve počelo. Uživao sam jedina moja u svakom trenutku tvog odrastanja - napisao je, pa dodao:

- Tvoj prvi osmeh, prva reč, prvi korak, prvi odmor. Sa tobom sam odrastao i ja. Uz tebe sam kako si rasla shvatao da i ja tek tad počinjem da uviđam svrhu i cilj života. Koliko sam ponosan bio na svaki tvoj uspeh. Voleo sam da te zovem moj advokatić. To sam ti govorio jer si odavno bila prevazišla mene. Tvoja upornost i tvoji ciljevi davno su prevazišli sva moja očekivanja. Koliko smo još planova imali, koliko snova. A sve se ugasilo tog kobnog januara. Nedostaješ mi...Samo dve reči, a toliko govore. Nedostaješ za juče, za danas, za sutra. Nedostaje mi sve što smo imali.

Navršeno 40 dana od smrti Andrijane Lazić
Navršeno 40 dana od smrti Andrijane Lazić foto: Instagram screenshot / andrijanaalazic

Otac Nebojša neutešan je nakon velikog gubitka, pa često na društvenim mrežama deli slike svoje pokojne ćerke.

- Voleo bih da mogu da vratim vreme. Da te još jače zagrlim i još jednom pomirišem. Da tvoj miris mogu da osetim sad kad te nema. Jedina moja.. ti nisi otišla. Nećeš nikad otići dok kuca ovo moje srce. Svaki otkucaj je za tebe. Promenila si samo mesto boravka. Otišla u raj, gde anđelima i jeste mesto. Jer ti si uvek bila anđeo. Sad svako veče gledam u zvezde jer znam da među njima si ti. Znam da negde od gore i ti gledaš u mene. Znam da ćeš me čekati. Jer samo je nebo dom. Volim te jedina moja...

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/24sedam/Jelena Manojlović Prenela: I.R. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.