BRIŠE ZADNJICE BAKAMA I DEKAMA, MUZE KRAVE I ČISTI KUĆE: Sunovrat SRPSKE pevačice, otišla u Ameriku da OVAKO ŽIVI
Anica Milenković, Foto: Print Screen Youtube/Anica Milenković

promena

BRIŠE ZADNJICE BAKAMA I DEKAMA, MUZE KRAVE I ČISTI KUĆE: Sunovrat SRPSKE pevačice, otišla u Ameriku da OVAKO ŽIVI

Ispovest naše pevačice zaprepastila mnoge

Objavljeno:

Pevačica Anica Milenković već godinama unazad živi u Americi. Ona je u jeku slave napustila Srbiju i javnu scenu.

Anica je u Ameriku otišla 2007. godine na turneju i tamo je ostala. Tokom pandemije korona virusa, u svojoj ispovesti za domaće medije, otkrila je da je čuvala starije ljude kako bi uspela da prehrani decu.

- Pre korone imala sam mnogo posla, nisam stajala. Onda je usledio ovaj haos i, naravno, da je posla manje. Ja sam neko ko nikada ne kuka nad sudbinom. Nikada nisam imala muškarce sa parama, uvek sam u sebe ulagala sama. Imam dvoje dece, ćerkicu Barbaru i sina Filipa, kojima sam najpotrebnija sada kada rastu. Prošla godina je bila odlična za pevanje. Onda je došla korona i posla više nema - pričala je tada Anica Milenković i dodala:

1 / 5 Foto: Printscreen/jutjub/grand

- Pošto sam u Floridi, ovde dosta ljudi ima kuće i stanove koje izdaju ljudima iz celog sveta. Ja sam te kuće održavala. Plaćena sam bila za to da sređujem i čistim tuđe stanove, kuće. Održavala sam banke, tamo bila supervizor. Hvala bogu, odlična sam u tome i za istog čoveka radim već tri godine. Kako su stala putovanja, a i moje svirke, morala sam više da zaradim za svoju decu, pa sam počela da radim sa starim ljudima.

"Ne stidim se nijednog posla"

Ona je rekla da nije lako brinuti o starijima, ali da se ona nijednog posla ne stidi jer joj treba novac zbog dece.

- Nedavno sam čuvala jednu baku koja ja, nažalost, preminula, bila je vezana za krevet. Sada čuvam njenog muža. Ta briga o starim ljudima je nešto što mene ispunjava. Ja se ne stidim, ja sam sposobna. Znam da ako sutra ne budem mogla da zarađujem pevanjem, naći ću posao. Ne stidim se da ispričam nekome kako se babi briše zadnjica, pa kako je kada počne da se guši, kada treba da je okreneš na stranu da se ne uguši. Te ljude treba presvlačiti, te ljude treba kupati, većina njih nije sposobna, stari su, bolesni. Ja sam uvek imala da se okrenem poslu koji će mi doneti hleb u kuću za moju decu. Ponosna sam na sebe što mogu svakakav posao da radim. Ja sam odrasla na selu, čuvala sam koze, ovce. Muzla sam krave. Radila sam sve što se radi na selu - rekla je pevačica i dodala:

Gde je i šta radi Anica Milenković?
Gde je i šta radi Anica Milenković?foto: Printsreen/instagram/anicamilenkovic

- Ne stidim se ovoga što sada radim, a nema ni potrebe. Mogu da preživim i stvaram, moja deca imaju sve što im je potrebno. Nikada mi niko ništa nije dao, sve sam sebi plaćala sama. Svi misle da je kod pevača sve samo sjaj i glamur, da je sve markirano. Mnogi nas tako gledaju. Ima pevača koji tako žive. Mene ne impresionira novac, vile, skup nakit, brendirana garderoba. Ja sam nosila skupe krpice, imala skupu šminku, mene to više ne ispunjava. Rad sa starima je veoma emotivan posao. Naučila sam koliko je njima malo potrebno da budu srećni. Stisak ruke, da ih pomiluješ po kosi. Ja sam pronašla sreću. Nemam ni blizu onoga što sam imala, ali sam sada srećnija - ispričala je Anica u ispovesti nedavno za Srpski telegraf.

Bonus video:

01:05

Dragana Mirković se obratila nakon koncerta 3

(Espreso/Srpski telegraf/Goran Doljančević/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.