O MILJENICI DEDA JE BRUJAO CEO REGION, A ONDA JE RAZVELA I NAŠEG PEVAČA: Nećete verovati kako danas IZGLEDA
Milijana Bogdanović, Foto: Printscreen

IZNENADIĆETE SE

O MILJENICI DEDA JE BRUJAO CEO REGION, A ONDA JE RAZVELA I NAŠEG PEVAČA: Nećete verovati kako danas IZGLEDA

Milijana Bogdanović postala je poznata nakon učešća u rijalitiju "Parovi", a evo kako danas izgleda i sa kim je u vezi.

Objavljeno:

Rijaliti zvezde Milijane Bogdanović svi se sećaju iz "Parova", a poznata je i onima koji nikada nisu gledali rijaliti budući da se o njenom braku sa pet decenija starijim Milojkom Božićem polemisalo na sve strane, a o tome se čak pisalo i u svetskim medijima.

Kontroverzni par upoznao se kada je njoj bilo 18 godina, a oboje su rodom iz istog sela Pilatovići nadomak Požege. Zbog prevelike razlike u godinama njih dvoje nisu mogli da sklope crkveni brak, a njihova veza od samog starta je bila turbulenta.

Miljana je čak priznala da je Milojka prevarila sa njegovim rođakom i to pre braka.

Milojko i Milijana dok su bili zajendo
Milojko i Milijana dok su bili zajendofoto: Printskrin/Youtube/Parovi TV HAPPY

- Ma nije mi blizak rod, osmo koleno. Osramotila je i mene i sebe - pričao je tada Milojko, a jednom prilikom je bivšu suprugi optužio da se bavi prostitucijom.

Miljana je jednom prilikom otkrila da je imala veoma teško detinjstvo i da je odrastala uz oca koji je bio alkoholičar i nasilnik.

Miljana je odrasla uz nasilnog oca koji ju je izbacio
Miljana je odrasla uz nasilnog oca koji ju je izbacio foto: prentscreen/youtube/Svetski Radio

- Otac me je psihički i fizički maltretirao. Tukao je mamu i baku. Koliko puta nisam otišla u školu jer je celu noć bio haos. Dolazio je kući pijan i krvav zbog kafanskih tuča. Sa 15 godina me je izbacio iz kuće. Snalazila sam se kako umem i znam - ispričala je svojevremeno Miljana.

Kada je okončala vezu sa Milojkom, Miljani je ponovno učešće u rijalitiju donelu i novu ljubav, a u pitanju je 29 godina stariji pevač Ivan Gavrilović, koji je oženjen.

Pevača je umalo koštala braka, a njihova ljubav je bila kratkog daha napolju.

Miljana je kratko bila u vezi sa Ivanom Gavrilovićem
Miljana je kratko bila u vezi sa Ivanom Gavrilovićem foto: Sonja Spasić

Međutim, da je po izlasku iz rijalitija promenila život iz korena, Milijana je potvrdila kada se zaposlila u gradskom prevozu kao kondukter.

- Obožavam autobuse i oduvek sam želela da budem kondukter. Iako se to smatra muškim poslom, kulturnoj i lepo vaspitanoj devojci nije teško da se snađe u tom zanimanju. Uživam u običnom životu, a svi iz mog okruženja su pozitivno šokirani promenom koju sam napravila - rekla je Milijana i otkrila da je konačno pronašla svoju ljubav.

1 / 11 Foto: prentscreen/instagram/milijanabogdanovic

- Moj dečko me prihvata takvu kakva jesam, nije osoba iz javnog života, radimo u istoj firmi i odlično se slažemo. Kajem se za mnoge stvari iz svoje prošlosti, mnoge ne bih ni navodila koliko se kajem za njih. Smatram da nikada nije kasno za promene - zaključila je bivša rijaliti učesnica.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/KurirStil/ Prenela:I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.