OGLASILA SE NAŠA NAJVEĆA DIVA SAT VREMENA PRED KONCERT U ARENI: Ne krije KOLIKO JE SREĆNA, a ovo je POSEBNO RADUJE
Dragana Mirković, Foto: © ATA Images

EVO ŠTA JE REKLA

OGLASILA SE NAŠA NAJVEĆA DIVA SAT VREMENA PRED KONCERT U ARENI: Ne krije KOLIKO JE SREĆNA, a ovo je POSEBNO RADUJE

"Ovaj koncert će biti samo delić zahvalnosti svima koji su uz mene godinama i zbog kojih sam ovde gde jesam" rekla je Dragana

Objavljeno: 21:08h

Dragana Mirković slavi 40 godina karijere i za manje od sat vremena svojoj vernoj publici priređuje spektakl za pamćenje.

Sve je spremno za revoluciju i noć koja će pomeriti granice, a najveća regionalna zvezda samo nekoliko trenutaka pred koncert za domaće medije otkriva koliko je srećna i uzbuđena zbog druženja sa armijom ljudi koja godinama voli i prati njeno stvaralaštvo.

- Dugo smo čekali ovaj trenutak i jedva čekam da izađem na binu. Nestrpljiva sam da svi zajedno pevamo i širimo ljubav. Ovaj koncert će biti samo delić zahvalnosti svima koji su uz mene godinama i zbog kojih sam ovde gde jesam. Srećna sam i neizmerno ponosna. Posebno se radujem jer je projekat humanitarnog karaktera i sreću će doneti ne samo publici u Areni već i onima kojima je to najpotrebnije - izjavila je Dragana za Kurir.

Dragana Mirković
foto: M.M./ATAImages

Podsetimo, Dragana Mirković uspela je da još jednom pošalje regionalnu poruku ljubavi kada je objavila da će se odreći prihoda sa cele svoje turneje Do poslednjeg daha u korist onih kojima je to najpotrebnije. Ovaj humani gest, nezapamćen u istoriji domaće muzičke scene, dobio je podršku iz svih krajeva sveta, a najemotivnija poruka stigla je od dečice koja će prva dobiti krov nad glavom zahvaljujući muzičkoj zvezdi i organizaciji Srbi za Srbe sa kojima je Dragana napravila dugoročnu saradnju.

- Dragana Mirković će pevati za mene. I za mene. I za mene mene... A Srbi za Srbe će nam ulepšati kuću – izgovorile su devojčice koje će konačno dobiti priliku da žive normalnim životom, a na njihovu poruku niko nije ostao ravnodušan.

00:13

Dragana Mirković se slika sa fanovima pre početka koncerta

Zahvaljujući ovom nesebičnom činu Mirkovićeve, svako ko je kupio ili će kupiti kartu za njene koncerte istovremeno postaje darodavac u misiji humanosti.

(Espreso/Kurir/Jovana Đokić Matić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.