DA MOŽE DA VRATI VREME, NIKADA TO NE BI URADILA! SRPKINJA SE GORKO KAJE ZBOG OVIH STVARI: Prerano se sve DESILO
Katarina Živković, Foto: Instagram printscreen

iskrena

DA MOŽE DA VRATI VREME, NIKADA TO NE BI URADILA! SRPKINJA SE GORKO KAJE ZBOG OVIH STVARI: Prerano se sve DESILO

Naša pevačica priznala zbog čega se gorko pokajala

Objavljeno:

Pevačica Katarina Živković proslavila se učešćem u "Zvezdama Granda", a kad se prvi put pojavila na scenu imala je samo 17 godina.

Katarina je sada otkrila da na određene odluke koje je svojevremeno donela, nije baš ponosna i da bi danas drugačije uradila.

- Nikada se ne bih tetovirala. Nikada, to mi je najveća životna greška i jako se kajem zbog toga. Imam jednu malu kod uva, ona mi ne smeta i nije tako strašno, ali veliko… Moja prva tetovaža je bila najveća koju imam, ona je na leđima, ne znam šta mi je bilo tada u glavi. Verovatno ništa. Mislim da te tetovaže nisu više in - priznaje Kaća koja je nabrojala još nekoliko pogrešnih odluka na koje danas nije ponosna:

1 / 6 Foto: Instagram printscreen/katarina_zivkovic_official

- Ne bih tetovirala obrve, ne bih farbala kosu u belo, uglavnom su to neke odluke koje se tiču mog fizičkog izgleda - iskrena je pevačica.

Ipak, iz perspektivne zrele osobe smatra da je rano poželela da uđe u svet odraslih.

- Da mogu da vratim vreme volela bih da sam se više trudila da ostanem duže dete, a ne da preko noći postanem odrasla žena sa blajhanom kosom. Ja sam prirodna plavuša i tada nisam bila zadovoljna da budem devojčica sa prirodnom lepom prirodnom plavom bojom, nego sam želela da budem bela - ispričala je za Exkluziv.

Bonus video:

02:53

KATARINA ŽIVKOVIĆ OTKRILA KOME JE POSVEĆENA NJENA NAJEMOTIVNIJA PESMA Tekst je biografski, a svako ko je čuo imao je ISTU REAKCIJU

(Espreso/Pink/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.