PO ZANIMANJU JE DIPLOMIRANI EKONOMISTA, A ZARAĐUJE OD SAJTA ZA ODRASLE: Prodaje INTIMU za NOVAC, svi je PROZIVAJU
Tamara Radmilović, Foto: PRIVATNA ARHIVA

au, čoveče!

PO ZANIMANJU JE DIPLOMIRANI EKONOMISTA, A ZARAĐUJE OD SAJTA ZA ODRASLE: Prodaje INTIMU za NOVAC, svi je PROZIVAJU

Ovako je ona reagovala!

Objavljeno: 13:38h

Neki uživaju u njenim provokativnim fotografijama i snimcima, ali ima i onih koji zameraju pevačici Tamari Radmilović zbog toga što prodaje svoju intimu na sajtu za odrasle.

Bolje da si učila školu! - poručio je Tamari jedan od pratilaca na "Instagramu".

Pevačica je odgovorila na ovu prozivku:

– Ja sam inače bila vukovac, a po zanimanju sam diplomirani ekonomista! Sada sam direktor sopstvene firme! Vidim, isfrustriran si, možda bi želeo da te zaposlim? Žao mi je, ali takav kadar mi ne treba!

Pevačicu prozvali zbog prodaje intime na sajtu za odrasle!
Pevačicu prozvali zbog prodaje intime na sajtu za odrasle! foto: Privatna arhiva

Da podsetimo da je jednom prilikom Tamara za portal Espreso otkrila da je zbog svog profila na sajtu za odrasle izgubila jednu prijateljicu. Ova bivša učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" je tada otkrila i kako njena porodica reaguje zbog toga što ona na ovakav način zarađuje.

– Svi su moji obavešteni. Baba, mama, tata, brat... Nije njima još jasno šta se tamo dešava. ali u principu od tate uvek imam podršku, mama nije presrećna, ona svašta nešto misli da se tu dešava, ali shvatiće valjda vremenom da je sve to što ja radim dobro za moju budućnost - rekla je Tamara za naš portal, a potom se osvrnula na bivšu prijateljicu.

1 / 7 Foto: Privatna arhiva

– Da, bukvalno je jedna osoba otišla iz mog života. Ne želim da je imenujem, ženska osoba, neko za koga sam mislila da mi je prijatelj, ali jednostavno hvala što je otišla, jer vidim da mi nije prijatelj kada je meni bilo najteže da to otvorim i da obelodanim, imala sam svoje razloge zbog kojih sam to želela da otvorim. Mislim da ako neko u nekim lošim trenucima nije tu za mene da jednostavno ni ne zaslužuje da bude moj prijatelj - bila je iskrena naša pevačica.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.