RETKO KADA GA VIĐAJU OD KAD SE DOGODILA NESREĆA! KOMŠIJE ĐORĐA DAVIDA PROGOVORILE: Evo šta mu se dešava
Đorđe David, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

detalji

RETKO KADA GA VIĐAJU OD KAD SE DOGODILA NESREĆA! KOMŠIJE ĐORĐA DAVIDA PROGOVORILE: Evo šta mu se dešava

Komšije Đorđa Davida ne viđaju od nesreće

Objavljeno:

Đorde David nedavno se našao u centru pažnje javnosti, kada je u Makedoniji u saobraćajnoj nesreći usmrtio ženu. Nakon što se vratio u Srbiju, komšiluk ga nije viđao nekoliko dana, a pojedini nisu ni znali šta se pevaču dogodilo. Komšije su za sa osmehom govorile o Đorđu i otkrile nam kako izgleda njegova dnevna rutina.

- Znamo Đoleta, dolazi stalno u naš salon, čovek je ozbiljan car. Sve najbolje o njemu imam da kažem. Nismo ga videli otkako se desila nesreća u Makedoniji - rekla je radnica iz salona lepote gde pevač stalno ide.

Jedna komšinica poznaje pevača iz viđenja.

Komšije Đorđa Davida progovorile o rokeru
Komšije Đorđa Davida progovorile o rokerufoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Uvek je nasmejan i stalno se zeza sa svima. Tužno je ovo što mu se desilo. Nadam se da će mu vremenom biti lakše da živi sa tim - istakla je, a onda smo imali priliku da razgovaramo sa jednom bakom.

- Pravi momak! Za mene je on momak. Čula sam na televiziji šta se dogodilo i tako me je neka tuga obuzela. Greota što će takav teret poneti. Hvala bogu, Đole je veoma jak i pozitivnog duha, ima divnu porodicu i verujem da će i uz njihovu pomoć uspeti da prevaziđe celu situaciju - iskrena je gospođa.

U obližnjoj radnji kažu da kod njih ne dolazi, ali da je njegova majka stalno ovde pazarila za kuću, naviknuta na lokalni dućan.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Retko ga vidam. Ne dolazi nikada u radnju. Ranije je i izlazio, a onda mu je majka bila lošeg zdravlja, pa se slabije kretao po komšiluku. Majka mu je divna žena, znam da je bila u godinama, ne znam kako je sada... - rekla je žena iz obližnje radnje i dodala:

Žena mu ne živi ovde, ali je viđamo. Dođe sa ćerkom. Otkada se desila nesreća dolaze češće.

Podsetimo, Đorđe David je naleteo na ženu, koja je šetala auto-putem, i usmrtio je. Navodno je prvo došlo do sudara dva automobila, kumanovskih registracija i skopskih registarskih oznaka. Kako se ističe u saopštenju, do tog sudara je došlo kada je vozač jednog od automobila ušao na auto-put u kontra-smeru.

Đorđe David
foto: Printscreen/Youtube/Paparazzo Lov // DNK

Prizeman i pristojan

Devojka iz njegove zgrade ga oduvek poznaje jer oboje celog života stanuju na istom mestu.

- Uvek se svima javi i priča naširoko. Mene obavezno pita i kako sam i šta mi rade mama i tata, oni ga znaju od malena, pošto oduvek živi u ovoj zgradi. Dobar je i sa mladima i sa bakama i dekama. Svi ga vole. Uvek je nasmejan - rekla je i dodala:

- l u gradu kada ga sretnem, uvek me pozdravi. Pomisli čovek poznat je pa će se praviti važan, ali to nije slučaj sa njim.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/BlicSuper TV/M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.