BILA "MIS DEKOLTEA JUGOSLAVIJE", A DANAS JE "KRALJICA VAŠARA": Otac nije dao da ide kod Minimaksa, PROŠLOST RAZARA
Vesna Vukelić Vendi, Foto: prentscreen/instagram/estradni.arhiv

biografija

BILA "MIS DEKOLTEA JUGOSLAVIJE", A DANAS JE "KRALJICA VAŠARA": Otac nije dao da ide kod Minimaksa, PROŠLOST RAZARA

Malo ko zna ove detalje iz prošlosti čuvene Vendi

Objavljeno: 07:27h

Estradna umetnica Vesna Vukelić Vendi prvi put se pojavila u javnosti 1992. godine u emisiji Milovana Ilića Minimaksa, a tada je Minimaks izjavio: "Vendi će uvek za prsa pobeđivati sve svoje koleginice sa estrade".

Pevačica se proslavila tih devedesetih godina, kada je pobedila na takmičenju za "Mis dekoltea Jugoslavije".

O njenom privatnom životu se često pričalo, a Vendi je sada otkrila kakav odnos ima sa ocem, kao i to da se on protivio njenom gostovanju u Minimaksovoj emisiji.

1 / 5 Foto: © ATA Images

- Bio je jako strog, kad se kaže za nekog ultrastrog, to već može da deluje malo kao patologija, ne, on je želeo da ima zapravo sina i to mu se nije ostvarilo. Čak je imao, recimo, žensku kucu ili tako nešto, on nikako da mu se desi da bilo šta muško ima pored sebe. Neostvarena želja mu je da ima sina i onda je on mene zapravo brifingovao kao nekog oficira - rekla je Vendi, te otkrila da joj je branio da se bavi pevanjem.

Otac je bio jako strog
Otac je bio jako strogfoto: Stefan Kojić

- Svom ocu sam uvek ispunjavala želje, ali samo jednu nisam. Izričit je bio da ne budem pevačica. Ja sam mu rekla: "Ako ne budem pevačica, ja ću da umrem". 99% pevačica je uspelo zahvaljujući roditeljima. To se guralo, to se kupovalo, dodvoravalo, to su se familje zalagale da neko uspe. Bilo je aktiviranje i političkih šrafova. Mene je narod tražio, posle prvog mog pojavljivanja kod Minimaksa, kada je kamerman držao zum na meni svi su se već u sledećoj pitali gde sam. Tako sam postala maskota emisije. Jedno vreme sam bila fotomodel da bih postala pevačica jer nisam imala finansije. Moj otac kad je čuo da treba da idem u emisiju odmah je rekao "Ne možeš da ideš" - otkrila je Vendi u emisiji "Nije sve tako crno" na Kurir televiziji.

Podsetimo, Vendi je u braku je sa Branimirom Banjcem, koji je bivši fudbaler OFK Beograda, od 2001. godine.

Vendi sa svojim suprugom ima ćerku Nikoletu, a njih čuva od očiju javnosti jer, kako ona kaže, želi da zaštiti privatnost svoje porodice.

Branimira retko ko ima prilike da vidi, ali je ekipa "Paparazzo lova" uspela da ga uhvati i prikaže ga publici malo bliže.

Branimira retko ko ima prilike da vidi
Branimira retko ko ima prilike da vidifoto: PRINTSCREEN PAPARACO LOV

Osim uobičajenih dnevnih aktivnosti koje obavlja, suprug naše pevačice je odlučio da se razonodi, te je svratio do kladionice da uplati tiket, pa se laganom šetnjom vratio u stan gde živi sa svojom porodicom koji je prepoznatljiv po raširenom šarenom suncobranu.

Bonus video:

02:34

ISISALA MU JE MOZAK KROZ POLNI ORGAN! Vendi otkrila kako je Mis Svetlana zadovoljila Gavrilovića: SKAKUTAO JE OD SREĆE 3 MESECA

(Espreso/ Kurir/ Telegraf/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.