EVO KOJI GLUMAC ĆE IGRATI UMESTO MILOŠA BIKOVIĆA U SERIJI "BELI LOTOS": Ovo su NOVI DETALJI
Miloš Biković, Foto: A.H./ATAImages

mnoge interesuje

EVO KOJI GLUMAC ĆE IGRATI UMESTO MILOŠA BIKOVIĆA U SERIJI "BELI LOTOS": Ovo su NOVI DETALJI

Miloš Biković izbačen je iz projekta u petak

Objavljeno:

Džulijan Kostov igraće se u trećoj sezoni HBO-ovog "Belog lotosa". Bugarski glumac će igrati stalnog ruskog lika, koji će zameniti Miloša Bikovića koji je prvobitno dobio ulogu.

Miloš Biković izbačen je iz projekta u petak nakon što ga je Ministarstvo spoljnih poslova Ukrajine na društvenim mrežama optužilo da podržava genocid i kršenje međunarodnog prava.

Treća sezona, koja će uskoro početi da se snima na i oko Koh Samuija, Puketa i Bangkoka, pratiće novu grupu gostiju na drugom imanju Belog lotosa sa sedištem na Tajlandu.

Prethodno najavljena glumačka ekipa treće sezone uključuje Lesli Bib, Keri Kun, Frančeska Korni, Nikolas Duverne, Arnas Fedaravičijus, Kristijan Fridel, Volton Gogins, Dom Hetrakul, Sara Ketrin Huk, Džejson Ajzaks, Mišel Monagen, Sem Nivola, Morgana O'Rejli, Lejl Patravili , Šalini Pejris, Parker Pozi, Patrik Švarceneger, Tejmi Taptimtong i Ejmi Lu Vud, kao i Nataša Rotvel iz prve sezone koja se vraća.

U filmovima, Kostov je nedavno viđen u ponovnom pokretanju komedije o superheroju horor filma Otrovni osvetnik. On je producentski partner kolege iz Bugarske, zvezde Borata nominovane za Oskara Marije Bakalove, nakon što su njih dvoje sklopili prijateljstvo tokom procesa kastinga u kome je Kostov pomagao.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/A.G/Deadline/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.