O OVOME NIKADA JAVNO NIJE GOVORILA: JK ISKRENO o PRVOM PIJANSTVU, pokajala se posle 5 minuta, evo i ZBOG ČEGA
Jelena Karleuša, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

priznala sve

O OVOME NIKADA JAVNO NIJE GOVORILA: JK ISKRENO o PRVOM PIJANSTVU, pokajala se posle 5 minuta, evo i ZBOG ČEGA

"Bila sam u garderobi, Marina Tucaković i njena drugarica su donele flašu votke da imaju, jer su volele malo da cirkaju." rekla je Jelena

Objavljeno:

Pop zvezda je bila vidno raspoložena i otvorena za sve teme, a društvo joj je pravio njen dugogodišnji saradnik i prijatelj Dejan Milićević.

Jelena Karleuša se na početku emisije "Divan šou" kod voditelja Ivana Gajića, prisetila trenutka kada je prvi i poslednji put u životu popila kap alkohola.

- Na Beoviziji sam dobila nula poena od svih članova žirija. Valjda im onaj nastup od pre 20 godina nije bio adekvatan i "vau". Verovatno je bilo mnogo boljih, pa su odlučili da nemam nijedan glas. Tada sam i odlučila da se više neću takmičiti, jer su svi imali više poena od mene. To je, u najmanju ruku, bilo nelogično i nepravedno. Tada sam prvi put u životu probala votku - započela je JK, pa nastavila:

Karleuša progovorila o svom prvom prijanstvu
Karleuša progovorila o svom prvom prijanstvufoto: Tamara Trajković

- Sećam se da sam se toliko razočarala i potresla da sam otišla iza scene posle slušanja glasanja. Bila sam u garderobi, Marina Tucaković i njena drugarica su donele flašu votke da imaju, jer su volele malo da cirkaju. Videla sam tu votku, sipala sam u neku plastičnu čašu i popila na eks. Posle pet minuta mi je jako pozlilo. To je prvi put da sam probala alkohol. Posle je bilo puno nepravde u životu, ali nikad više nisam probala alkohol.

01:56

JK SE PRISETILA KADA SE PRVI PUT NAPILA: Videla sam da Marina Tucaković ima votku, pa sam sipala! Posle pet minuta joj POZLILO!

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/Luka Petković Majler Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.