HARIS MISLI NA MELINU IAKO SE RAZVODE: Ono što pevač RADI za NJU ODUŠEVILO JE BAŠ SVE, u sve umešana i DECA
Melina Džinović, Foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić, Kurir

SVI DETALJI

HARIS MISLI NA MELINU IAKO SE RAZVODE: Ono što pevač RADI za NJU ODUŠEVILO JE BAŠ SVE, u sve umešana i DECA

Vest da su rešili da na svoju ljubav dugu 22 godine definitivno stave tačku šokirala je mnoge, a svakim danom u javnost isplivavaju nove informacije oko ovog para.

Objavljeno:

Bura oko razvoda Harisa i Meline Džinović se ne stišava već nedeljama.

Vest da su rešili da na svoju ljubav dugu 22 godine definitivno stave tačku šokirala je mnoge, a svakim danom u javnost isplivavaju nove informacije oko ovog para.

Naime, Melina je napustila porodičnu vilu na Senjaku, te je u potrazi za stanom u luksuznom naselju u Beogradu, što je kasnije i potvrđeno snimcima iz hotela u kom trenutno živi. Ipak, Melina se našla u novom problemu i to zbog ishrane.

Melina Džinović je godina na posebnom režimu ishrane
Melina Džinović je godina na posebnom režimu ishranefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako prenosi Kurir sin Kan i ćerka Đina svakodnevno odlaze majci u posetu i to ne praznih ruku. Oni joj uvek donose i domaću hranu koja je pripremljena u njihovoj kući, a koju su za nju pripremili njena kućna pomoćnica, ali i niko drugi do njen uskoro bivši suprug Haris, koji je poznat kao vrsni kuvar.

- Melina je na posebnom režimu ishrane već godinama. Pored toga što trenira gotovo svakodnevno u teretani, ona mnogo vodi računa i o ishrani. Za nju su kućna pomoćnica i Haris spremali obroke po savetu nutricioniste, a kad je došlo do problema u braku i nakon što je ona napustila njihovu kuću, našla se u problemu. Iako su u procesu razvoda, Haris je pokazao da je dobar čovek i da su njih dvoje i pored svega u dobrim i pristojnim odnosima, pa joj se sam ponudio da joj i dalje oni spremaju hranu, koju će joj deca nositi kad joj budu dolazila u posetu - rekao je izvor za Kurir i dodao:

Melina Džinović deca donose hranu koju spremaju kužna pomoćnica i Haris
Melina Džinović deca donose hranu koju spremaju kužna pomoćnica i Harisfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Pevač nema problem što mu deca idu u posetu majci, to mu je sasvim normalno. Melina je to odmah prihvatila i to za sada super funkcioniše. Hotel se i inače nalazi blizu vile na Senjaku, tako da Kan i Đina kod nje stignu za nekoliko trenutaka, pa joj je uvek sve sveže i toplo pripremljeno. Deca joj odlaze i u nabavku, kako im majka ne bi bez preke potrebe izlazila iz hotela. Melina je zbog svega još malo istraumirana, posebno od kad se saznalo u kom hotelu boravi i od kada je svakodnevno na meti paparaca - završio je izvor.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.