VELIKA TUGA U DOMU KATARINE VUČETIĆ! NE MOŽE I DALJE DA SE POMIRI SA GUBITKOM: Bio je to NAJVAŽNIJI čovek u životu
Katarina Vučetić, Foto: Instagram printscreen/katarinavucetic.artist

emotivno

VELIKA TUGA U DOMU KATARINE VUČETIĆ! NE MOŽE I DALJE DA SE POMIRI SA GUBITKOM: Bio je to NAJVAŽNIJI čovek u životu

Lepa manekenka je na svom Instagramu podelila emotivnu poruku i poručila da i dalje ne može da se oporavi od teškog gubitka

Objavljeno: 11:33h

Manekenka Katarina Vučetić pre šest godina doživela je porodičnu tragediju kada joj je preminuo otac Dragan za kojeg je bila jako vezana.

Lepa manekenka je na svom Instagramu podelila emotivnu poruku i poručila da i dalje ne može da se oporavi od teškog gubitka.

- Koliko god godina da imaš nikada nisi spreman za gubitak najbližih. Svako dete je potpuno spokojno i srećno dok god su mu roditelji živi! Za sve vas koji imate tu privilegiju da još uvek grlite svoje roditelje uradite to što češće i što jače… doći će oni dani kada će otputovati na neko novo, divno mesto… - napisala je ona i dodala:

- Da budem 10% roditelj Vukiju kakav si ti meni bio, bila bih najponosnija na svetu! "Sve je dobro tatice moj i uvek samo dobro gledamo u svemu što nam se dešava …" Evo već šesta godina… proletelo.

Podsećanja radi, otac Katarine Vučetić doživeo je dva moždana udara, ali se hrabro borio i uspeo da joj bude podrška na prvoj, samostalnoj izložbi, prenosi Gloria.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Telegraf/J.S/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.