ONA VIŠE NIJE ISTA ŽENA! GRKINJA NA KOJU SE SRBI I DANAS LOŽE PROMENILA LIČNI OPIS: Pogledajte kako SADA izgleda
Elena Paparizu, Foto: Profimedia

nekad i sad

ONA VIŠE NIJE ISTA ŽENA! GRKINJA NA KOJU SE SRBI I DANAS LOŽE PROMENILA LIČNI OPIS: Pogledajte kako SADA izgleda

Izgled Elene Paparizu svi komentarišu, najnovije fotografije

Objavljeno:

Kada je 2005. godine sa pesmom "My number one" pobedila na Evroviziji, osim izuzetnih vokalnih sposobnosti i neosporivog talenta za igru, svi su komentarisali i savršen izgled Elene Paparizu.

U godinama koje su usledile Elena je nastavila da niže uspehe i postala jedna od omiljenih pevačica kako u Grčkoj, tako i u Švedskoj u kojoj je rođena.

Bila je udata za menadžera menadžera Tonija Mavridisa, a nakon 12 godina zajedničkog života bračni partneri 2015. godine donose odluku da se razvedu.

Proces je bio iscrpljujuć i dug, a strani mediji su tada brujali kako su pevačica i njen izabranik došli u sukob oko podele imovine.

Nakon razvoda Elena se zaljubljuje u građevinskog inžinjera Andreasa Kapsalisa, sa kojim je u braku već osam godina, ali još uvek nemaju dece.

Danas pevačica puni 42. godine, a izgled Elene Paparizu potpuno je drugačiji. Iako se vidno ugojila, lepe crte lica i razoružavajući osmeh i dalje su njen zaštitni znak.

Ono što se nije promenilo je Elenin stil, a sudeći po fotografijama, i dalje nosi kratke haljinice kao na početku svoje karijere.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Gloria/Milena Jeremić/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.