NEKADA BIO BUCKO I SPAVAO SA BAKA ŽIVKOM U DNEVNOJ SOBI, A DANAS PUN KAO BROD: Poznati Srbin se toga NE STIDI
Foto: Instagram

ISKRENO

NEKADA BIO BUCKO I SPAVAO SA BAKA ŽIVKOM U DNEVNOJ SOBI, A DANAS PUN KAO BROD: Poznati Srbin se toga NE STIDI

Tvrdi da mu lep život omogućuje i štednja

Objavljeno: 07:46h

U emisiji Divan Šou na Kurir televiziji harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević, govorio je o tome da li je istini da harmonikaši lepo žive:

- Svi koji mnogo i krvavo rade i poštuju svoj posao, moraju dobro da žive i u nekom momentu dođe neka životna nagrada. Ja sam je, mogu slobodno da kažem, zaslužio. Radio, zaradio i obezbedio sebi neke stvari u kojima sam zaista maštao. Ja sam do 18. godine bio sa svojom bakom Živkom u dnevnoj sobi. Nisam imao ni svoju sobu, ali taj ogroman rad i mnogo sviranja su urodili plodom.

1 / 5 Foto: Katarina Drajic/ATAImages

A osim mukotrpnog rada, tvrdi da mu lep život omogućuje i štednja:

Štedeo je
Štedeo jefoto: Kurir Televizija Printscreen

- Ja sam vaspitan, da kažem, jednim domaćinskim vaspitanjem, pa sam uvek naučio da čuvam i da štedim. I kad toliko mnogo sviraš, ti više ne možeš ni da trošiš novac, što je dobra stvar, tako se brzo i uštedi. Kad si pametan, da lepo raspolažeš svojim novcem i onda pametno to uradiš i kupiš neke dobre stvari, kao što je, recimo, lepo imati svoj stan, imati mesto ako ti dođe neko da prenoći, imati neko garažno mesto viška, da može neko da dođe do tebe.

Bonus video:

02:12

NA ŠABANOVOJ SLAVI SVIRAO SAM 23 SATA! Sofronijević o najdužoj svirci IKADA: Kad sam završio nema kući nego PRAVAC KAFANA!

(Espreso/Kurir/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.