MIR, ŽIVOTINJE I ZELENILO USPRED BEOGRADA: Ovo je kuća Radoša Bajića, pravi RAJ ZA OČI, mnogi mu ZAVIDE zbog OVOGA
Radoš Bajić, Foto: Dragana Udovičić

OAZA MIRA

MIR, ŽIVOTINJE I ZELENILO USPRED BEOGRADA: Ovo je kuća Radoša Bajića, pravi RAJ ZA OČI, mnogi mu ZAVIDE zbog OVOGA

Zbog svoje velike ljubavi prema prirodi i životinjama glumac je odabrao život u kući, gde ima priliku da se okruži zelenilom i živi tiho i spokojno

Objavljeno:

Popularni glumac, scenarista i režiser Radoš Bajić veliki je ljubitelj prirode, pa je i svoj dom u glavnom gradu birao u skladu s time.

On se odlučio za život u kući umesto u stanu, a sa suprugom Milenom, s kojom je decenijama u skladnom braku, skrasio se u mestu koje krasi mnogo zelenila.

Bajić je više puta na Instagramu delio fotografije koje svedoče o njegovoj svakodnevici i porodičnom životu, a tada je pokazao da je njegovo imanje ograđeno zidinama, da ima prostran i uređen travnjak i nekoliko četinara koji bacaju senku i čine ovo prijatno dvorište pravom oazom mira.

U njemu se nalaze i natkrivene klupice, u danima praznika je tu bila i jedna instalacija irvasa koji vuče sanke, a kompletna slika još je lepša zahvaljujući njegovim ljubimcima.

Radoš Bajić je, naime, ljubitelj pasa, pa njegovi mezimci Nemo, Loki, Prle i drugi imaju prostora da veselo trčkaraju po besprekorno doteranom imanju.

Komšije poznatog glumca svojevremeno su ispričali da Bajić živi kao sav normalan svet, da ga svakodnevno viđaju u prodavnici i da on rado popriča sa svima.

– Popriča sa ljudima. Zapitkuju ga oko serija, a on im uvek odgovori sa osmehom – rekli su novinarima Blica u obližnjoj samoposluzi.

Susedi su tada ispričali i da Radošev sin Nedeljko Bajić živi s roditeljima.

– Radoš se odlično slaže sa sinom, žive zajedno. Sami peru auto, ne razbacuju se bespotrebno. Kuća im je ograđena zidovima, deluje da vole svoju privatnost. Nisu bučni, nema žurki, ali ni svađa – istakli su oni.

Bajić, uz sina Nedeljka, ima i ćerku Jelenu Bajić Jočić, istaknutu rediteljku i producentkinju, s kojom je sarađivao u brojim projektima, a samo neki od njih su "Selo gori, a baba se češlja", "Ravna gora", "Psi laju, vetar nosi"...

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Glossy Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.