SRBI NE PRESTAJU DA BRUJE O FILIPU: Ono što je uradio u ŠARENICI će vas ZBUNITI, cura nije znala ŠTA JU JE SNAŠLO
Filip Baloš peva devojci u publici, Foto: RTS printscreen

hit na internetu

SRBI NE PRESTAJU DA BRUJE O FILIPU: Ono što je uradio u ŠARENICI će vas ZBUNITI, cura nije znala ŠTA JU JE SNAŠLO

Sada se i on oglasio za Espreso i otkrio o čemu je reč

Objavljeno:

U emisiji "Šarenica" proteklog vikenda među gostima su bili i neki učesnici ovogodišnjeg festivala "Pesma za Evroviziju".

Među njima i Filip Baloš, koji je predstavljao svoju pesmu koju će izvesti na pomenutom festivalu - "Duga je noć".

Deo performansa Filipa u pomenutoj emisji je bila i situacija kada je seo pored jedne devojke i njoj je odlučio da peva svoju novu pesmu.

Ta situacija je izazvala burne reakcije tviteraša.

filip baloš
foto: RTS printscreen

Jedni smatraju da je devojci bilo neprijatno, drugi da se Filip izblamirao, ali najviše je onih kojima je sve ovo bilo simpatično i smešno.

Mi smo kontaktirali Filipa nakon svega i on je za Espreso otkrio kako je uopšte došlo od ovog dela u emisiji i kako on sada gleda na snimak koji kruži društvenim mrežama.

– Meni je iskreno baš simpatičan snimak! Ti plejbek nastupi mogu biti dosta monotoni, tako da sam hteo da izbegnem samo stojanje i pevanje i da razbijem upravo tu monotoniju, pa sam pomislio da bi bilo zanimljivo da počnem iz publike i da budem deo njih, da se ne ističem. U pesmi govorim o problemima današnjice i pozivam na kolektivno “buđenje” tako da sam zamolio režiserku "Šarenice" da tako počnemo, rekao sam devojkama pred nastup da ću sesti između njih i da ću im pevati prvu strofu - otkrio nam je Filip.

Filip Baloš
Filip Balošfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Mi smo ga pitali da li mu deluje da je devojci kojoj peva bilo neprijatno tokom ovog performansa.

– Iskreno, ja sam ranije bio taj koji baš nije voleo javni nastup i kamere, tako da sam prepoznao i po njoj da možda nije očekivala da ću baš njoj pevati - rekao nam je Filip.

Inače, snimak pesme "Duga je noć" već ima više od 100.000 pregleda na "YouTube"-u, a sam Filip još od prošle godine i PZE privlači pažnju tviteraša ne samo iz Srbije već i iz drugih zemalja u Evropi.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

01:07

EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ ROTERDAMA: Uraganke PRESREĆNE zbog podrške i volele bi da EVROVIZIJA dođe u SRBIJU sledeće godine!

(Espreso / Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.