SUNOVRAT MUZIČKE LEGENDE! SEJO KALAČ NEKAD BIO ZVEZDA, SADA SPAVA PO STEPENIŠTU: Poslednji BOEM živi kao POSLEDNJI
Sejo Kalač, Foto: Damir Dervišagić

drugačiji

SUNOVRAT MUZIČKE LEGENDE! SEJO KALAČ NEKAD BIO ZVEZDA, SADA SPAVA PO STEPENIŠTU: Poslednji BOEM živi kao POSLEDNJI

Snimak usijao društvene mreže, a evo kako je krenuo sunovrat

Objavljeno: 09:26h

Pevač Sejo Kalač nizao je uspeh za uspehom, a potom se povukao iz javnosti, međutim njegovi hitovi i danas žive. Na ineternetu osvanuo snimak poznatog pevača, pa možemo videti kako on sada izgleda, ali i kako zvuči.

Sejo je pevao svoj možda svoj i najveći hit "Ala, ala", dok je nasmejano gledao u kameru, a u komentarima mnogi su mu poručili, da estrada nije ista bez njega.

Podsetimo, veliki šok u javnosti svojevremeno je izazvala fotografija koja je postala viralna na društvenim mrežama, a na kojoj se Sejo mogao videti kako spava na stepeništu, navodno pod dejstvom alkohola. To je kasnije i sam priznao, gostujući u jednoj emisiji.

- Pevao sam za vreme praznika, gostovao sam za Božić, bilo je super. Društvo me je ostavilo da budem s njima još par dana, zapili se... Ostavili me do hotelske sobe, nije bilo ni metar, ja zaspao na hodniku hotela. Tu je soba, odmah iznad. Tri dana nismo stajali. Našao me je neki dečko što je prolazio, slikao me i objavio na Fejsbuku, ali mi nije pomogao. Ja sam poludeo i otišao da spavam. Šta sad, šta je, tu je, živ sam i zdrav - priznao je tada Kalač.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/Kurir/Ilija Lukić/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.