NEMA ŽENE KOJA NIJE BILA ZALJUBLJENA U NJEGA U JUGI: Ovu ŽENU je LUDO VOLEO, a danas ga mnogi ne bi PREPOZNALI
Pevačica, Foto: prentscreen/youtube/ dzonikg

nekad i sad

NEMA ŽENE KOJA NIJE BILA ZALJUBLJENA U NJEGA U JUGI: Ovu ŽENU je LUDO VOLEO, a danas ga mnogi ne bi PREPOZNALI

Frontmen "Srebrnih krila" i čovek u kog su devojke bile ludo zaljubljene bio je uvek tajnovit kada je reč o privatnosti

Objavljeno:

Hitovi benda "Srebrna krila" mnogima su bili omiljeni krajem dvadesetog veka, a frontmen Vlado Kalember bio je jedna od najvećih od zvezda tadašnje jugoslovenske muzičke scene.

Za njim su uzdisale mnoge devojke i žene, koje je opčinio glasom i harizmom,a njegov uspeh bio je vrtoglav.

Pevač je rođen u Karlovcu 1953. godine, a tokom sedamdesetih već uplovio u muzičke vode. Mediji su pisali da je Vlado jako brzo krenuo da osvaja simpatije Jugoslovenki, a njegov lik krasio je brojne magazine i postere.

I dalje je najpoznatiji po "Srebrnim krilima", ali Vlado je 1984. godine je sa Izoldom Barudžijom nastupio na Evroviziji s pesmom "Ćao, amore".

Mada su mnoge devojke bilo smrtno zaljubljene u njega, Kalember nije imao običaj da govori o svojim partnerkama,. O svom privatnom životu nerado je govorio, ali isticao je da "nije svaka žena s kojom popije kafu njegova partnerka".

Mnogo je zabluda i predrasuda, a upravo to da sam veliki zavodnik je jedna od njih. S kim god bih popio kafu, to bi svi preneli da je bila veza. Meni se od jedne veze uvek dodavala još poneka. Ako sam imao 22 veze, ispalo bi da sam ih imao 222. Ne žalim se, ali je to, na neki način, malo i "prišiveno". Bilo je to takvo doba. Dima je bilo, ali ne i požara ― rekao je Vlado svojevremeno.

Međutim, poznato je da je Vlado bio u jednogodišnjoj vezi sa Lokicom Stefanović, šeficom tada popularnih „Lokica“, ali ta veza nije opstala.

Premda su ga mediji proglašavali večitim neženjom, Vlado se 2006. godine oženio tri decenije mlađom čelistkinjom Anom Rucner, sa kojom ima sina Darijana. Ipak, nakon osam godina provedenih u braku stavili su tačku na svoj odnos.

― Ana i ja imamo najlepšu stvar koja se desila, a to je dete. Mi smo bili u svemu odlični, ali pojavilo se nekoliko različitosti. Pa zašto te različitosti pretvarati u jednakost ― rekao je Kalember.

Ovako miljenik žena izgleda danas:

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Glossy/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.