GDE JE NESTALA MILICA PAVLOVIĆ!? DANIMA SE NE OGLAŠAVA NA INSTAGRAMU: Ekipa kreće u BUNIBROD da je traži
Milica Pavlović, Foto: Tamara Trajković

drama

GDE JE NESTALA MILICA PAVLOVIĆ!? DANIMA SE NE OGLAŠAVA NA INSTAGRAMU: Ekipa kreće u BUNIBROD da je traži

Kao što se već pisalo, Milica se od tog momenta nije oglašavala prvo osam dana, što je izazvalo čuđenje kod njenih fanova, a onda je preraslo u strah

Objavljeno:

Mlada pevačica Milica Pavlović poslednjih godinu dana aktivno je radila na novom albumu, kao i na koncertu koji je održala krajem prošle godine u Beogradu.

Pavlovićeva je nakon spektakla u srpskoj prestonici održala još nekoliko koncerata u okviru Nove godine i Božića, obavestila fanove da je ušla u muzički studio na nekoliko dana i ubrzo zatim nestala.

Kao što se već pisalo, Milica se od tog momenta nije oglašavala prvo osam dana, što je izazvalo čuđenje kod njenih fanova, a onda je preraslo u strah i paniku.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Danas je već dve nedelje kako Milica nije objavila nijedan post i story na Instagramu, kao ni na drugim društvenim mrežama.

- Pošto Milice nema već duže vreme na društvenim mrežama ja mislim da je vreme da banemo u Bunibrod - jedan je od komentara zabrinutih fanova, dok su se mnogi nadovezali i složili sa njim, piše Alo.

 Fanovi Milice Pavlović rešili da odu u Bunibrod da vide šta se dešava
Fanovi Milice Pavlović rešili da odu u Bunibrod da vide šta se dešava foto: X printscreen

Za to vreme postavlja se pitanje šta se to zaista dešava sa Milicom, gde je i šta radi, ali jedno je sigurno - saznaćemo kad za to dođe momenat.

Bonus video:

01:46

KAO MALA SAM JE UVEK SLUŠALA, PRIVLAČILA ME JE NJENA ZLATNA PRAŠINA Milica Pavlović iskreno o Dragani Mirković: Ona je ceo paket

(Espreso/Telegraf/J.S/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.