PREMINULA POZNATA PEVAČICA NAKON OPERACIJE: Pamtićemo je po OVOM hitu
Dani Li, Foto: Printscreen Youtube/DaniLi

tuga

PREMINULA POZNATA PEVAČICA NAKON OPERACIJE: Pamtićemo je po OVOM hitu

Izdahnula u bolničkoj postelji!

Objavljeno:

Pop zvezda Dani Li preminula je u 42. godini nakon komplikacija usled liposukcije. Iza sebe je ostavila muža i sedmogodišnju ćerku.

Pevačica - punog imena Danijel Fonseka Mačado - operisana je u petak. Išla je na liposukciju stomaka i leđa, kao i na smanjenje grudi. Tokom zahvata u Pinhaisu u Brazilu, ona je pretrpela komplikacije i morala je hitno da bude prebačena u bolnicu u obližnjoj Kuritibi.

- Njeno telo stiže sutra u Macapu. Veoma smo potreseni zbog svega ovoga. Sahrana će biti u subotu - izjavio je njen suprug Marselo Mira.

Postala je nadaleko poznata u Brazilu nakon svoje hit pesme „Eu sou da Amazonia“ (Ja sam sa Amazonka). Rođena je u Afui u amazonskoj džungli i počela je da peva kada je imala pet godina. Nakon što je učestvovala u šouu talenata u svom rodnom gradu, preselila se u Macapu kada je imala 17 godina.

Tamo je osnovala brega žanr brazilske pop muzike - i grupu "Banda Sensacao". Godine 2008. upoznala je pesnika Osmara Đuniora, koji je postao njen producent i dao joj hit koji ju je doveo do slave.

Njena poslednja pesma objavljena je pre samo dva meseca. Tačan uzrok komplikacija još nije utvrđen. Platila je 4.000 funti za operaciju, prema nekim izveštajima. Pretpostavlja se da je istraga u toku.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Esperso/TheSun/Prenela I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.