CECA JE LILA SUZE DOK JE PEVALA OVU PESMU: A onda je Anastasija uzela mikrofon u ruke i zapevala istu...Sledi vam momenat za pamćenje! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

Kakva majka, takva i ćerka

CECA JE LILA SUZE DOK JE PEVALA OVU PESMU: A onda je Anastasija uzela mikrofon u ruke i zapevala istu...Sledi vam momenat za pamćenje! (VIDEO)

Cecina ćerka, Anastasija, oduševila je mnogobrojne obožavaoce kada je postavila snimak u kome je izvela najemotivniju Cecinu baladu
Objavljeno:

Već je poznato da je Anastasija Ražnatović, nasledila talenat za muziku od majke, ali nas je ona u to još jednom uverila kada je na emotivan način otpevala je stihove njenog velikog hita.

Pre nekoliko godina na koncertu u Nišu, najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović nije mogla da suzdrži emocije, pa je zaplakala dok je pevala svoju čuvenu pesmu "Kukavica". Ova numera inače važi za jednu od najdirljivijih njenih pesama.

Uz pesmu "Kukavica" plakale su mnoge devojke, veliki broj devojaka se pronašao u stihovima ove dirljive balade, a baš ova numera je najtraženija na svim nastupima.

OVAKVU JE NIKAD NISTE VIDELI: Ceca izašla iz vile i svojim izgledom ŠOKIRALA SVE! (FOTO)

Cecina mazimica Anastasija, pokazala je da je nasledila vokalni talenat od majke i otpevala je ovu pesmu sa puno emocija. Video u kome peva ovu baladu objavila je danas na svom zvaničnom profilu na društvenoj mreži Instagram.

ZALJUBIO SE U CECINU ĆERKU NA PRVOMAJSKOM URANKU? Veljkov drug bacio oko na Anastasiju! (FOTO)

Izvedbom čuvenog hita svoje majke na prvomajskom uranku nikoga nije ostavila ravnodušnim, tako da su odmah usledile brojne pohvale njenih pratilaca i obožavaoca.

Pored pesme "Kukavica", Anastasija je otpevala i numeru "Trepni" sa Cecinog poslednjeg albuma "Autogram".

Bonus video:Zvezda društvenih mreža: 10 razloga zašto pratimo Anastasiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.