PRVO OGLAŠAVANJE MELINE DŽINOVIĆ NAKON ŠTO JE ISCURELO DA SE RAZVODI OD HARISA: Sada je SVE JASNO, ovo su detalji
Foto: Vladimir Šporčić

DETALJI RAZVODA

PRVO OGLAŠAVANJE MELINE DŽINOVIĆ NAKON ŠTO JE ISCURELO DA SE RAZVODI OD HARISA: Sada je SVE JASNO, ovo su detalji

Džinović se već uveliko iselio iz porodične kuće na Senjaku

Objavljeno:

Jedan od najpoznatijih estradnih parova na našim prostorima, Haris i Melina Džinović, odlučili su da okončaju svoj brak nakon punih deset godina zajedničkog života, navode domaći mediji.

Iako su svoju emotivnu vezu započeli davne 2002. godine i iz te veze dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u braku su bili tek od 2014. godine. Međutim, kako tvrde dobro obavešteni izvori bliski porodici Džinović, njihov odnos već neko vreme nije bio onakav kakav su želeli, te su se odlučili na sporazumni razvod.

Naime, kako se navodi, Džinović se već uveliko iselio iz porodične kuće na Senjaku.

melina džinović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Melina i Haris su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vreme. Doneli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu decu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s decom. U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodeljena među njima - istakao je izvor blizak porodici.

1 / 8 Foto: DRAGANA UDOVIČIĆ

Ovim povodom pozvali smo Harisa, ali je on do objavljivanja ovog teksta bio nedostupan na broj poznat redakciji. Međutim, Melina nam je rekla da ovakve navode ne želi da komentariše.

- Ne želim ništa da komentarišem - rekla je Džinovićeva supruga.

Podsećanja radi, ljubavna priča Harisa i Meline započela je davne 2002. godine, kada je ona bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, a iako su retko govorili o svom privatnom životu, Haris je jednom prilikom priznao da su se "jednostavno našli". Melina je kasnije priznala da je započela vezu sa Harisom bez mnogo razmišljanja. Venčali su se nakon 12 godina zajedničkog života, a na večnu ljubav su se zarekli 2014. godine na luksuznoj jahti nadomak Dubrovnika.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/Pink.rs/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.