TIKTOKERKA IZNELA NOVE TVRDNJE O MIKIJU ĐURIČIĆU: Otkrila koliko dugo se POZNAJU, pa od njega tražila SAMO JEDNO
Miki Đuričić, Foto: Printscreen/jutjub/zadruga

SVI DETALJI

TIKTOKERKA IZNELA NOVE TVRDNJE O MIKIJU ĐURIČIĆU: Otkrila koliko dugo se POZNAJU, pa od njega tražila SAMO JEDNO

Šok tvrdnje Jelene Maše

Objavljeno:

Influenserka Jelena Maša, koja je poslednjih dana u žiži javnosti zbog skandala sa rijaliti učesnikom Mikijem Đuričićem, ponovo se oglasila.

Ona je na društvenoj mreži TikTok podelila video u kojem govori o Mikijevom navodnom dugu u iznosu od 26.000 dinara, a sada se tim povodom oglasila za medije i otkrila detalje, pa se osvrnula na navode rijaliti učesnika da du je prijavio policiji.

- Provereno, Miki Đuričič nije bio u policijskoj stanici u Pazovi, niti je inspektor, kojeg nije imenovao, odao ikakvu informaciju. A sve poruke koje imam s njim su istinite, pisao mi je. Poznajemo se skoro 20 godina. On meni duguje 26.000 dinara, u porukama imam sve. Molio me je da mu novoc za registraciju kola i da novac prebacim na njegovog druga, jer je, kako mi je rekao, on u stalnim dugovima i blokirani su mu račun - rekla je Jelena Maša, pa spomenula i Osmana Karića, koji je upleten u njihov medijski rat.

Jelena Maša o Mikiju Đuričiću
Jelena Maša o Mikiju Đuričićufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Čula sam se Osmanom Karićem, koji mi je pomogao kada sam ostala bez majke i oca i njega uvlači u ovakve priče. Osman me je rekao da ga je Miki pitao da li me poznaje i on mu je potom rekao da me zna i da sam ga ispoštovala kada mu je majka umrla. Nema potrebe da se pošten čovek kao Osman uvlači u ovakve priče - istakla je ina i dodala:

- Nisam željna medijske pažnje, niti ulaska u rijaliti, samo želim da mi se novac vrati i važna mi je samo istina, koju Miki izvrće, a poznat je upravo po tome - završila je Jelena za "Kurir".

Podsetimo, Miki Đuričić se, nakon što je tiktokerka objavila opružbe na njegov račun, oglasio za medije.

Tikrokerka tvrdi da joj Miki duguje novac
Tikrokerka tvrdi da joj Miki duguje novacfoto: Printscreen/jutjub/zadruga

- To nisam bio ja. Ja mogu da napišem vaše ime i prezime i da napravim sa vama prepisku. Nikad Vocap i te društvene mreže nisam koristio. Blam je uopšte pisati o tome, sve ću tužiti. Ne poznajem ženu, nije normalna. Išao sam u Pazovu da prijavim i rekao mi je inspektor: "Miki, s njom problema koliko hoćeš". Nju su pre nekoliko godina s bejzbol palicama prebili, proneverila je i neki novac. Kažu da su ona i njen dečko na heroinu. Ko god da umre od poznatih, ona se oprašta od njih rečima: "Prijatelju moj, bili smo dobri". Žena je psihopata - istakao je on.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/SrbijaDanas Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.