MINA KOSTIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON ŠTO JE BIVŠEG PRIJAVILA ZA NASILJE: Evo šta kaže o SLUČAJU
Mina Kostić, Foto: Kurir

skandal

MINA KOSTIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON ŠTO JE BIVŠEG PRIJAVILA ZA NASILJE: Evo šta kaže o SLUČAJU

Pevačica sva u crnom, uz nju sve vreme ovaj muškarac

Objavljeno: 17:44h

Mina Kostić pojavila se danas ispred jednog televizijskog studija prvi put nakon što je 17. januara prijavila 19 godina mlađeg dečka Nikolu za maltretiranje.

Ona je došla sa kolegom Goranom Vukošićem i imala je osmeh na licu. Sve dok nije progovorila o nasilju koje je preživela.

- Neću mnogo da komentarišem. Prijavila sam ga, to nije prvi put. To se dešavalo. Trpela sam i ćutala. Htela sam da nađem najbolji način da to rešim, ali mi nije uspelo. Morala sam da se obratim nadležnima. Otišla sam, prijavila sam, prijavili su i oni, njegova mama. U svakom slučaju jako ružno da ja sad pljujem po nekome s kim sam bila - rekla je Mina, dok je Goran Vukošiće sve vreme stajao pored nje davajući joj podršku.

1 / 2 Foto: Kurir

- Ja sam njega volela, bila sam iskrena prema njemu, dobra, onako kako stvarno treba. Međutim, kad neko ne može da razume tvoj posao, da pljuje sve tvoje kolege kako smo mi loši ljudi, da smo ovo i ono, da je moj posao ovakav i onakav, mnogo štošta, ne bih da pljujem, niti da mu dajem na važnosti. Ja mu zaista želim svu sreću, a vama hvala na razumevanju. I samo da kažem da je mnogo gore psihičko nasilje nego fizičko. Stop nasilju! Devojke, budite pametne, prijavite svaki vid nasilja, i muškarci, naravno. Hvala vam na svemu - rekla je Mina.

Na pitanje šta želi Nikoli posle svega, odgovorila je:

- Puno sreće. To nije bilo prvi put, ja sam mu prišla i rekla da želim da se pomirimo, da ne želim da budemo u svađi, međutim, on je i dalje nastavljao po svome. Ja sam mu oprostila, ali ne bih više nikada bila s njim.

Mina je progovorila i o ćerki.

- Sad sam se fokusirala na svoje nove pesme, a sve kolege su me podržale. Ćerka ne kaže ništa, ona nije upućena, ona je dete. Nikada više ne bih bila s muškarcem koji ne podržava moj posao.

Ovu priliku Mina je iskoristila i da prokomentariše film "Nedelja", koji govori o životu njenog velikog prijatelja Džeja Ramadanovskog.

- Film je jako tužan od početka do kraja, Jako je tužno bilo. Bila sam s detetom na premijeri, šta ja da kažem, sve to znam. Trebalo je malo više pesama da bude. Ceca je fenomenalno otpevala pesmu. I Ceca i ja pevamo dobro. Sve je bilo potresno, po meni najteže je ono kada je bio dete u domu.

Bonus video:

01:05

NE ZNAM ZAŠTO JE CECA OTPEVALA PESMU ZA FILM O DŽEJU! Mina Kostić ne krije nezadovoljstvo: Očekujem da me pozovu da glumim

(Espreso/Kurir/M.S/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.