ZAVIRITE U VILU KOJU MILOŠ BOJANIĆ PRODAJE ZA BRDO NOVCA: Sve puca od LUKSUZA, a smeštena je PORED MORA
Miloš Bojanić, Foto: Damir Dervišagić

AU, ČOVEČE

ZAVIRITE U VILU KOJU MILOŠ BOJANIĆ PRODAJE ZA BRDO NOVCA: Sve puca od LUKSUZA, a smeštena je PORED MORA

Gotovo svaki apartman ima izlazak na terasu ograđenu staklom, a privatnost od znatiželjnih pogleda pruža i zid od ukrasnog kamena i kapija.

Objavljeno:

Pevač Miloš Bojanić već dugi niz godina ima kuću u Crnoj Gori, koju je nedavno odlučio da proda. Naime, Miloš rešio je nedavno da proda vilu u Crnoj Gori, koju je nedavno renovirao i uložio 200.000 evra.

On je ispričao da nekretninu u Baošićima, koja je smeštena tik uz šetalište i plažu prodaje za milion i po evra. Bojanićeva vila se nalazi nadomak Herceg Novog i poseduje nekoliko apartmana.

Gotovo svaki apartman ima izlazak na terasu ograđenu staklom, a privatnost od znatiželjnih pogleda pruža i zid od ukrasnog kamena i kapija.

Pevač prodaju vilu koju je nedavno renovirao
Pevač prodaju vilu koju je nedavno renoviraofoto: Youtube Printscreen/Grand Online

- Oko 80.000 evra sam do sada potrošio za renoviranje kuće na moru, a da bih završio sve što sam zamislio, uložiću još otprilike 40.000 evra - rekao je Bojanić.

Zamenio je kompletnu stolariju, keramiku, nameštaj, rasvetu, uradio je izolaciju i novu fasadu.

- Uredio sam plažu prema potrebama svojih unuka. Zasadio sam palme koje nose njihova imena, a uskoro stavljamo i rasvetu pod vodom. Imam mnogo toga u planu i jedva čekam da sve privedem kraju - pričao je folker.

Folker je u Baošićima već postao starosedilac, svi ga gledaju kao meštanina, a i on se tako ponaša.

1 / 12 Foto: Youtube Printscreen/Grand Online

"U moru turista, Miloš se mnogo ne ističe. Ponaša se kao svi domaći, a najviše voli da ujutro prošeta do pekare i kupi sebi burek. Uvek se javi. Pričaju da je nadmen, čak i da je škrtica, ali sa mnom je uvek korektan ", rekao je jedan komšija.

"Renovira kuću, stao je u jeku sezone. Znam da su momci tri dana lupali na plaži beton kako bi zasadio palme i to im je lepo platio. A baš se bacio na turizam. Ranije je u prizemlju imao bilijarski sto, tu su se on i njegovi sinovi opuštali. Sad od tog dela pravi apartmane", pričao je komšija.

Inače, svojevremeno su u ovoj kući letovale brojne muzičke zvezde, među njima se našle njegove koleginice Lepa Brena, Goca Božinovska, Zlata Petrović, Nada Topčagić i mnogi drugi te se neretko mogu čuti priče da upravo Bojanićeva vila krije najveće estradne tajne.

SULEJMAN MERKAO BOJANIĆEVU KUĆU

Sulejman Veličanstveni
foto: Printscreen, TV Prva

Po Herceg Novom se priča da je kuću Miloša Bojanića hteo da kupi turski glumac Halit Ergenč, poznat po ulozi Sulejmana Veličanstvenog u istoimenoj seriji.

Ljudima iz njegovog tima je zapala za oko folkerova kuća, a posebno im se dopalo što ima privatnu plažu. Međutim, na kraju nisu uspeli da se dogovore oko cene.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/Kurir/Ilija Lukić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.