ĐORĐU DAVIDU SU SAOBRAĆAJKE TEŠKA RANA! Roker je u UDESU IZGUBIO OCA: "Ostao je na mestu MRTAV"
Đorđe David, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

OVO MU JE BOLNA RANA

ĐORĐU DAVIDU SU SAOBRAĆAJKE TEŠKA RANA! Roker je u UDESU IZGUBIO OCA: "Ostao je na mestu MRTAV"

"Bila je u pitanju politička nameštaljka, izrežirana" rekao je David

Objavljeno: 22:41h

Muzičar i član žirija "Zvezda Granda" Đorđe David jutros je doživeo saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji u kojoj je stradala jedna žena.

Nažalost, ovo nije jedina tragedija u životu rokera. On je u saobraćajnoj nesreći izgubio oca, a i on je tada sa njim bio u automobilu.

Đorđe je o najtežem trenutku govorio u ispovesti za Grand, a tada je otkrio da je ta nesreća bila nameštena i da se sve desilo zbog politike.

Đorđe David je u saobraćajnoj nesreći izgubio oca, a i on je tada sa njim bio u automobilu.
Đorđe David je u saobraćajnoj nesreći izgubio oca, a i on je tada sa njim bio u automobilu.foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Otac Vasilije odveo me je sa 10 godina u dramsku sekciju koju je imala Radio Televizija Beograd, i tada sam prvi put video Buleta Goncića, Sonju Savić, Brstinu i druge. Moj otac je bio član saveza komunista, i dok su svi gledali da zabodu neku lovu i vikendice, njega to nije zanimalo. On je bio tajni savetnik u Titovom kabinetu i smrt oca me je negde opredelila za umetnost, uprkos tome što su svi u porodici bili akademski obrazovani ljudi, doktori, ja sam rešio da se bavim onim gde mi sloboda dozvoljava da budem svoj – rekao je on jednom prilikom za Grand.

David se tada kroz suze prisetio momenta kada su doživeli nesreću u kojoj je otac stradao, a on je prošao bez ikakvih povreda.

- Bila je u pitanju politička nameštaljka, izrežirana. On i ja smo bili u kolima, meni dlaka sa glave nije falila, a on je ostao na mestu mrtav. Ali bio je i ostao autoritet u mojoj glavi. Ja sam se nakon toga strašno promenio, jer je moj heroj bio poražen. Nisam imao ni 15 godina i to su stvari koje mladom čoeku naprave lom u glavi - kazao je Đorđe.

David se tada kroz suze prisetio momenta kada su doživeli nesreću u kojoj je otac stradao, a on je prošao bez ikakvih povreda.
David se tada kroz suze prisetio momenta kada su doživeli nesreću u kojoj je otac stradao, a on je prošao bez ikakvih povreda.foto: Nenad Kostić

U velikoj ispovesti za Grand, Đorođe je prizano da je ta tragedija ostavila velike posledice u njegovom životu i da je kasnije upravo zbog toga krenuo putem poroka iz kog se kasnije izvukao.

- Kad izgubiš idola u tim godinama, osećaš se potpuno izgubljeno, nesigurno, kao da nisi svoj i tražiš utočište u onima koji su slatkorečivi. Otišao sam u nekom trenutku pod led, samo heroin nisam probao. To je trajalo godinu dana, vrlo intenzivno. Zahvaljujući sportu i porodici, a nakon što sam video kako mi odlaze prijatelji, odlučio sam da pronađem izlaz. Mnoge od njih sam ispratio na onaj svet, bilo je tu dece mnogih poznatih ličnosti, predsednika država i predsedništa i svaka smrta je izazivala bol i potvrđivala da sam ja na dobrom putu tim što sam se opredelio za umetnost i za čist način života -ispričao je roker.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Telegraf/J.S. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.