JOŠ JEDNA PORODIČNA TRAGEDIJA: PREMINULA ROĐENA SESTRA MERIME NJEGOMIR
Foto: Printscreen/Youtube/Nikad nije kasno

tuga

JOŠ JEDNA PORODIČNA TRAGEDIJA: PREMINULA ROĐENA SESTRA MERIME NJEGOMIR

Nina Pavić je izgubila borbu sa opakom bolešću

Objavljeno: 13:58h

Nina Pavić, nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" i sestra po majci Merime Njegomir, preminula je danas nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću.

Nina je o bolesti ranije otvoreno govorila, te otkrila kako je izgledala njena lavovska borba.

- Nikad nisam htela da pričam o bolesti, ne volim to, jednostavno ne želim druge ljude da opterećujem stvarima koje nisu lepe. I u vreme takmičenja u "Nikad nije kasno" sam vodila bitku sa kancerom, ali nisam htela da pričam o tome, želela sam da me ljudi slušaju, a ne da me sažaljevaju zbog bolesti– rekla je ona za jednom prilikom.

1 / 6 Foto: prentscreen/youtube/Nikad nije kasno

- Moja borba traje od 2001. godine, imala sam osam kancera, nažalost sada metastaze i sada bijem onu najtežu bitku. Do sad je bilo osam malignih tumora za 23 godine, ali je bilo lakše, uklone se, nekoliko terapija i to je to, ovo je sad mnogo neizvesnije, ali ne dam se i nadam se pobedi. Četvrti put idem na hemioterapiju, ovu poslednju sam počela u decembru i ne predajem se, iako je teško.

Merima Njegomir
foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

02:45

PET PUTA SU ME ŽIVU SAHRANJIVALI Vera Matović: Jadna Merima me oplakala, morala sam da idem na TV da dokažem da nisam umrla

(Espreso/Grand/A.Milinković/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.