OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA DŽEJEVOG SEFA: Mnogo toga se ŠUŠKALO, a sada su se pojavile NOVE INFORMACIJE koje ŠOKIRAJU
Foto: Damir Dervišagić

DA LI JE MOGUĆE?

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA DŽEJEVOG SEFA: Mnogo toga se ŠUŠKALO, a sada su se pojavile NOVE INFORMACIJE koje ŠOKIRAJU

Mnogi su se pitali šta je Džej ostavio u nasledstvo

Objavljeno:

Legendarni pevač Džej Ramadanovski i njegov dugogodišnji prijatelj, folk pevač,Acko Nezirović su provodili dane i dane zajedno.

Tako je Nezirović spavao kod Džeja u stanu na Dorćolu, išli su zajedno na nastupe, putovali na more...

Acko je ispričao kako je izgledalo vreme provedeno sa legendom folka, a otkrio je i šta je Ramadanovskom ostalo od nasledstva.

Acko Nezirović
Acko Nezirovićfoto: Kurir Televizija Printscreen

Za svog prijatelja je istakao da je bio velikodušan, te da je delio sve što je zaradio, a što se nasledstva tiče, jedino što je ostalo od pevača je stan na Dorćolu u kojem je preminuo.

- Mislim da od nasledstva nema ništa. Džej je voleo sve da deli. Pre više od dvadeset godina dok sam živeo u Beču, imao je sef u banci. Rekao mi je tada, "Hajde da ideš sa mnom, u tebe imam poverenja." Tada je imao oko 470.000 maraka, koje je prebacio u drugu banku. Nosili smo mu torbu, da ih prenese. Još mi je rekao "Džoni, ako nas neko napadne, znaću da si nas onda namestio jer si samo ti znao da idemo". Uvek je znao da se našali. Daj Bože da je ostalo nasledstvo, da ostane deci jer su divna i za primer. Ali ne verujem da je imao nešto. Sve je delio. Džeju su pare bile papir kao svaki drugi. Govorio je "Zaradio sam to da bih trošio, to ću sve da potrošim". Nikada nije dao da se plati, a sve su bili veliki cehovi. On je bio takav. Dok mi ručamo, on ode kod konobara i plati. Bili smo na svadbi u Puli, zovem ga u tri ujutru da krenemo na spavanje. On ne ide, ostane i u dva sata popodne dolazim do recepcije, a on igra kolo sa kuvarima, konobarima i ljudima koji rade u hotelu i sve ih kiti novčanicama od pedeset evra. Kaže "Neka, i oni imaju dece, mi smo uzeli pare sinoć kada smo pevali". Takav je bio on – rekao je Acko za "Grand".

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Inače, Džejova poslednja želja je bila da ga Hodža okupa i da sve bude kako nalaže islam.

- Njegov otac i deda su sahranjeni po islamu. Džej je govorio "Želim da me Hodža okupa i da sve bude kako nalaže islam". Našim prijateljima je to govorio. Tražio je da mu svira violina i tamburica, da bude muzike. Pričao je i da obavezno popijemo rakiju za moju dušu, jer je obožavao da pije. A opet, sa druge strane, slavio je Svetu Petku jer je tu slavu preuzeo od svoje bivše supruge Nade - izjavio je Acko jednom prilikom za "Blic", a legendarni pevač je sahranjen po muslimanskim običajima, 11. decembra 2020. godine u Aleji zaslužnih građana, na Novom groblju.

Bonus video:

00:55

UDAJE SE DŽEJEVA ĆERKA! Acko Nezirović: Biće velika svadba, a mogu misliti šta bi bilo da je on tu HTEO JE DA POZOVE POLA EVROPE!

(Espreso/Blic/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.