KARLEUŠA POČELA DA RONI SUZE U EMISIJI, HITNO PREKINULI PROGRAM: Voditeljka zanemela, a onda se pojavila i ONA
Jelena Karleuša, Foto: Pritnscreen/Youzube/Una televizija

EMOTIVNO

KARLEUŠA POČELA DA RONI SUZE U EMISIJI, HITNO PREKINULI PROGRAM: Voditeljka zanemela, a onda se pojavila i ONA

Pevačica nikako nije mogla da se suzdrži.

Objavljeno:

Jelena Karleuša važi za jednu od najjačih žena na našoj estradi, međutim, imali smo prilike nekoliko puta da vidimo i njenu drugu, nežniju stranu. Gostujući na televiziji Una, Jelena je progovorila o detaljima iz poslovnog ali i privatnog života, koji domaću javnost izuzetno zanima, a na kraju je završila u suzama.

U emisiju su se uključile njene koleginice i prijateljice koje su imale poruke za Jelenu, što je pevačicu raznežilo, pa je plakala kao kiša pred kamerama.

- Nisu me oteli vanzemaljci, svojevoljno sam ovde. Želim da ti kažem da te jako cenim kao umetnika, uvažavam kao majku i suprugu, volim te kao prijatelj. Nadam se da uživaš u svemu što ti život pruža, želim da ti kažem da ostaneš borac kakav jesi. Želim da te ćerkice uvek obraduju sa vestima i škole i da svaki put budeš ponosna kada ti kažu da su ti ćerke najvaspitanija deca. I jedva čekam da me vodiš na skupoceni ručak koji si obećala, kartice nisu problem - nasmejala se Milica.

Jelena Karleuša pokazala nežniju stranu
Jelena Karleuša pokazala nežniju stranufoto: Pritnscreen/Youzube/Una televizija

Nakon Pavlovićeve, Karleušu je do suza dovela i Dragana Mirković, posebno kada je spomenula Jelenine ćerke Atinu i Niku.

- Želim da uvek ostaneš takva, žena sa najčvršćim stvovima i nežna. Jelena je jako odana i kada je nekome prijatelj stvarno jeste prijatelj. Koliko god puta da se čujemo ili razmenimo poruku, znam da je tu. Uvek je bila tu i javljala se sama kada je meni bilo najteže, branila me je uvek samo kako ona to ume. Ona je žena sa nežnim srcem, ume da voli, divna je majka... Devojčice su joj prelepo vaspitane, uzele su njenu najlepšu stranu. Znam odlično koliko su divne i nežne, a Nika mi je posebna... Jelena, divna si! Neverovatna si u mnogim situacijama - govorila je folk zvezda.

Dragana Mirković rasplakala Jelenu Karleušu
Dragana Mirković rasplakala Jelenu Karleušufoto: Pritnscreen/Youzube/Una televizija

- Bez teksta sam - rekla je Jelena brišući suze.

U studio se uključila zatim i Nataša Bekvalac koja je otkrila koliko poštuje i ceni Jelenin lik i delo.

- Jelena i ja nismo koleginice koje se svakodnevno čuju i viđaju, ali nas dve imamo najdivniju i najdublju konekciju, onu za koju mislim da je najvažnija. Profesionalno joj želim regionalnu karijeru i turneju, a privatno sve već zna - rekla je Nataša.

1 / 6 Foto: Pritnscreen/Youzube/Una televizija

Karleuša je sve vreme delovala kao da pokušava da se suzdrži od lavine emocija koje su krenule da naviru, a velikim crnim naočarima je pokušala da sakrije suze, međutim nije uspela, a u jednom trenutku je emisija na kratko prekinuta kako bi šminkerka popravila divi šminku koja se razmazala od prolivenih suza.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/SrbijaDanas/Una TV Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.