TRI BENSEDINA JE NE BI SMIRILA! JOVANA JEREMIĆ ZANJIHALA KUKOVIMA U CIK ZORE: Voditeljka ne može da se OBUZDA
Jovana Jeremić, Foto: RTV Pink printscreen

VATRENI PLES

TRI BENSEDINA JE NE BI SMIRILA! JOVANA JEREMIĆ ZANJIHALA KUKOVIMA U CIK ZORE: Voditeljka ne može da se OBUZDA

Đuskala tokom reklama, lomila kukove, sve joj seva

Objavljeno:

Ovog jutra, voditeljka Jovana Jeremić pozdravila je sve gledaoce u minijaturnoj haljini.

Jovana se ovog puta odlučila za kratku crnu haljinu za kristalima napred, dubokim dekolteom i dužinom koja je istakla sve njene obline.

Za vreme reklama, Jovana je iskoristila vreme i snimila se iz svakog ugla - ali bukvalno.

Ovog jutra, voditeljka Jovana Jeremić pozdravila je sve gledaoce u minijaturnoj haljini.Jovana se ovog puta odlučila za kratku crnu haljinu za kristalima napred, dubokim dekolteom i dužinom koja je istakla sve njene obline.
Ovog jutra, voditeljka Jovana Jeremić pozdravila je sve gledaoce u minijaturnoj haljini.Jovana se ovog puta odlučila za kratku crnu haljinu za kristalima napred, dubokim dekolteom i dužinom koja je istakla sve njene obline.foto: RTV Pink printscreen

Naime, voditeljka je uvijala kukovima, spuštala se do poda, a u jednom momentu dok je igrala sevnulo je i što možda nije smelo, ali je voditeljka nastavila da se uvija.

"Nek ovog jutra gori Balkan", napisala je ona dok je igrala uz pesmu Tee Tairović "Hajde".

Podsetimo, Željko Mitrović je juče izneo niz detalja u razgovoru sa Jovanom.

- Kažnjena si 50 odsto od decembarske plate, morao sam da te kaznim. Imali smo dva mikroincidenta, a za jedan si kriva samo ti. Uradila si to bez moje saglasnosti, bez saglasnosti urednika informative. Znaš šta si uradila. Moraš da znaš, privatni filmovi ili video-zapisi iz bilo čijeg života se ne puštaju. Jesi blurovala i uradila na ispravan način, ali ja želim porodici tog čoveka da se izvinim. To nije moj stil, sa razlogom si kažnjena. Drago mi je da si razumela. I izvinjavamo se što je jedan gost uvredio jednog pripadnika ambasade, to su diplomate, taj respekt ne sme da ponestane. Ali, živ program je živ program, ne možemo da budemo odgovorni šta će ko da odgovori - kazao je Mitrović juče.

Bonus video:

02:06

Jovana Tipsin stigla na koncert Miroslava Ilica

(Espreso/Blic/Milica Milojević/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.