OVA POZNATA SRPKINJA JE ZBOG MITROVIĆA PUSTILA SUZU: Sve se desilo na SASTANKU, posle više NIŠTA NIJE BILO ISTO
Jovana Jeremić, Foto: RTV Pink printscreen

BRODOLOM

OVA POZNATA SRPKINJA JE ZBOG MITROVIĆA PUSTILA SUZU: Sve se desilo na SASTANKU, posle više NIŠTA NIJE BILO ISTO

Mitrović je kaznio voditeljku Jovanu Jeremić u programu uživo, i to sa 50 odsto od plate.

Objavljeno:

VoditeljkuJovanu Jeremić je vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović kaznio sa 50% od plate, o čemu se danas naširoko priča.

Nekoliko meseci ranije, Jovana je otkrila da je zbog Mitrovića pustila suzu.

Navela je tada kako je došlo do toga da pređe na njegovu televiziju.

Željko Mitrović kaznio Jovanu Jeremić
Željko Mitrović kaznio Jovanu Jeremićfoto: RTV Pink printscreen

- To je bio sudbinksi susret. Na keju sam vozila rolere i naletela sam na Željka Mitrovića koji je vozio skejt i posle mi reci da ne postoji sudbina. Željko je bio kod svoje majke, baba Milke, a ja sam nju znala. Ja sam inače kod baba Milke znala da odem sa Leom da popijem kafu i da jedem njene vanilice, ona je mene jako volela, tako da je Lea u Željkovoj kući prve korake napravila. To ni Željko ne zna, ja mu nisam rekla, jer nisam želela da se šlihtam. Ja sam vozila rolere i naletela sam Željka, a on mi je zakazao sastanak sutradan - ispričala je Jeremićeva.

Jovana je otkrila da je sastanak trajao samo nekoliko minuta.

Ovako je Jovana Jeremić pričala o sastanku sa Željkom Mitrovićem
Ovako je Jovana Jeremić pričala o sastanku sa Željkom Mitrovićemfoto: RTV Pink printscreen

- Istina je da sam znala da Željko tuda šeta, ali nisam znala da ću da naletim na njega i sutra mi je zakazao sastanak u jednom restoranu u 15 časova. Čekala sam ga dva i po sata, a onda je došao. Prvo što mi je rekao jeste: "Gde si ti bila do sada i kako je moguće da ti do sada nisi došla na Pink, gde si bila ceo život?". Naš poslovni sastanak je trajao tri minuta, rekao mi je radićeš jutarnji program vikendom, imaćeš platu toliko i toliko - ispričala je Jovana, a onda otkrila koje uslove je za nju imao Željko Mitrović.

- "Prvi uslov je da budeš ono što ti jesi i da nikad ne izgubiš sebe, jer ja hoću takvu Jovanu u informativi, a drugi je da ti ćerka Lea progovori", a meni su samo krenule suze - kazala je na kraju Jovana za "Informer".

Voditeljka priznala da se rasplakala na uslov vlasnika televizije Pink
Voditeljka priznala da se rasplakala na uslov vlasnika televizije Pinkfoto: RTV Pink printscreen

Podsetimo, Željko Mitrović je jutros izneo niz detalja u razgovoru sa Jovanom.

- Kažnjena si 50 odsto od decembarske plate, morao sam da te kaznim. Imali smo dva mikroincidenta, a za jedan si kriva samo ti. Uradila si to bez moje saglasnosti, bez saglasnosti urednika informative. Znaš šta si uradila. Moraš da znaš, privatni filmovi ili video-zapisi iz bilo čijeg života se ne puštaju. Jesi blurovala i uradila na ispravan način, ali ja želim porodici tog čoveka da se izvinim. To nije moj stil, sa razlogom si kažnjena. Drago mi je da si razumela. I izvinjavamo se što je jedan gost uvredio jednog pripadnika ambasade, to su diplomate, taj respekt ne sme da ponestane. Ali, živ program je živ program, ne možemo da budemo odgovorni šta će ko da odgovori - kazao je Mitrović danas.

Bonus video:

01:06

Jovana Jeremić dečku peva na uvce

(Espreso/Blic/Vladimir Miljanić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.