SVOJU LJUBAV NEGUJU DALEKO OD KAMERA! Žena Borisa Ivakovića se takođe BAVI GLUMOM, evo kako ona IZGLEDA, divna je
Boris Isaković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

da li ste znali?

SVOJU LJUBAV NEGUJU DALEKO OD KAMERA! Žena Borisa Ivakovića se takođe BAVI GLUMOM, evo kako ona IZGLEDA, divna je

Supruga Borisa Isakovića takođe je ugledna glumica

Objavljeno:

Boris Isaković, ugledni srpski glumac i profesor, prošlgodišnji je dobitnik „Dobričinog prstena“, koji Udruženje dramskih umetnika dodeljuje za životno delo. Svečanosti u Jugoslovenskom dramskom pozorištu prisustvovao je veliki broj njegovih kolega i studenata, naravno i supruga.

Boris Isaković i Jasna Đuričić jedinstven su umetnički par. Iako možda nikada nisu bili u vrhu liste najpopularnijih glumaca na ovim prostorima, svakako su među najboljima i najcenjenijima. I Jasna je za svoj rad dobila mnoštvo priznanja, među kojima se posebno izdvajaju ona međunarodna.

Isaković je strasno poljubio suprugu posle dodele nagrade, što su zabeležili i fotografi. Njoj je prvoj i zahvalio. Iako su u braku više od četvrt veka, njih dvoje nemaju zajedničku decu, ali imaju po jedno iz prethodnih veza.

Boris Isaković, ugledni srpski glumac i profesor, prošlgodišnji je dobitnik „Dobričinog prstena“
Boris Isaković, ugledni srpski glumac i profesor, prošlgodišnji je dobitnik „Dobričinog prstena“foto: Antonio Ahel/ATAImages

Una i Stefan nisu glumci, ali jesu umetničke duše, što je crta koju su nasledili od roditelja. Stefan je završio dramaturgiju u Novom Sadu, a sada živi u Beogradu. Piše scenarija i radi na mnogim projektima. Una, koja ima 27 godina, diplomirala je scenski dizajn. Angažovana je u teatru „Maksim Gorki” u Berlinu, gde i živi.

- Veliki su, pa možda zato Boris i ja više ne pričamo toliko o njima, ali mogu vam reći da su oni naša najveća sreća. Sve što smo postigli u karijeri ne bi nam bilo važno da oni nisu postali dobri ljudi. Ako njima nešto ne štima, ni meni ne štima. Ako su oni okej, onda i ja letim - rekla je Jasna jednom prilikom.

Ovo je supruga Borisa Isakovića, Jasna Đuričić
Ovo je supruga Borisa Isakovića, Jasna Đuričić foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni glumci uživaju u jednom od najskladnijih i najdužih brakova u svetu poznatih. No, ne eksponiraju se previše iako su oboje ostvarili zavidnu internacionalnu karijeru.

- Smatramo da je normalno da se ogledamo jedno u drugom, ja u Borisu, on u meni. Čuli smo sve te floskule da „ljubav mora da se zaliva“, „na ljubavi mora da se radi“... Tačno je i to, ali uspeva samo ako svako, pre svega, radi na sebi - otkrila je glumica tajnu njihovog uspešnog braka.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Hello/Sanja Dojkić Prenela: I.R)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.